White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (2023)

Valkoinen palatsi on kaunis painajainen. Tämän kiehtovan musiikin, brutaalin tasohyppelyn ja verenhimoisten buzzsawien turmeltumattoman helvetimaiseman kestäminen voi olla pysähdyspaikka useimmille Hollow Knight -pelaajille ja kuolema teräksiselle sielunjuoksullesi.

Huolimatta Team Cherryn yrityksistä pelotella sinut Hollow Knightin haastavimmalta osalta, tämä unelmamaailma kätkee myös isäsi ruumiin, totuuden Hallownestin kaatumisen takana ja esineen, joka on välttämätön hankkimiseen.neljä uutta loppua.

Tässä Hollow Knight White Palace -oppaassa käyn läpi kuinka aloittaa ja lopettaa Valkoinen palatsi sekä useita strategioita ja pikanäppäimiä, jotka säästävät tuntikausia tasohyppelyn turhautumiselta. Lisäksi kerron yksityiskohtaisesti Valkoisesta palatsista löydetyt salaisuudet, kuten Path of Pain, Pale King's Workshop ja White Lady's Chair.

Bottom Line Up Front yhteenveto:Varusta Hiveblood- ja Grubsong-korut ja odota 12 sekuntia joka kerta kun osut, jotta kuoleman uhka poistetaan. Käytä Pride-merkkiä ohittaaksesi suuria osia esteistä pogo-hyppyillä. Jos pysyt kärsivällisenä ja reagoit nopeasti, Valkoinen palatsi on ohi hetkessä.

 • Tehtävän sijainti:Muinainen allas
 • Tehtävän antaja:Hornet
 • Vaatimukset:Herätetty unen kynsi
 • Tehtävän pituus:1-3 tuntia
 • Vaikeusaste:Vaikein

Valkoisen palatsin tiivistelmä

Keräyksen jälkeen 1800olemusja tapaamalla lepoalueiden Näkijän, heräsimme unelmakynteemme, mikä antoi meille pääsyn korkeampien olentojen mieleen. Tämä kyky antaa meille mahdollisuuden unelmoida, naulata tiemme Valkoiseen palatsiin ja kerätä oikean puolen kuningassielun viehätysvoimaa, jota tarvitaan päästäksemme sisään kuilun lukittuun osaan.

Ennen kuin saamme tämän viehätysvoiman, meidän on kuitenkin kestettävä tasohyppelyhaasteita, jotka ovat täynnä piikkejä, piikkejä ja buzzsahoja. Voitettuaan nämä koettelemukset, löydämme Pale Kingin ruumiin, joka pudottaa halutun kingsoul-fragmentin osuessaan.

Valmistautuminen

Charms – välttämätön selviytymiselle

 1. Hiveblood– (4 pykälän hinta) Regeneroi yhden vaurioituneen maskin 12 sekunnin välein, jos voit välttää vihollisen iskuja; osuminen kuitenkin poistaa tämän regeneraation. Hiveblood on korvaamaton Valkoisen palatsin kulumissodan voittamisessa odottamalla joka kerta, kun synnytät uudelleen, kun olet pudonnut piikkeihin, hamppusahoihin tai piikkeihin. Löydät Hivebloodin Hiven lopusta. Suosittelen siirtymään Hiveen myöhemmin pelissä. Useat isommat mehiläiset voivat tehdä kaksi maskivauriota, ja lopussa oleva pomo voi olla haastava uusille tulokkaille.
 2. Grubsong– (1 pykälän hinta) Luo sielun joka kerta, kun otat vahinkoa. Ok, jos olen rehellinen, kärsit paljon vahinkoa Valkoisessa palatsissa. Kun Grubsong antaa sinulle sielun joka kerta, kun loukkaantut, keräät uskomattoman paljon keskittymistä varten joka kerta, kun putoat kuoppaan, tai buzzsaha tekee sinusta pikkupaloja. Grubsong hankitaan Grubfather in the Forgotten Crossroadsilta sen jälkeen, kun hän on säästänyt 10 grubia Hallownestissa.

Hiveblood &GrubsongSynergy

Näiden kahden hurmaa käyttäminen yhdessä tekee Valkoisen palatsin valtavan haasteen vähäisemmäksi, joten sodastasi tulee kestävyyden eikä uupumisen sota.

Selvennykseksi totean, että kourallinen paikallaan lentäviä vihollisia, jotka voivat vahingoittaa sinua kosketuksessa ja pakottaa sinut piikkeihin, voi johtaa siihen, että saat kaksi maskin sirpalevauriota. Vaikka Hiveblood tai Grubsong eivät voi selittää tätä rajua terveyden menetystä, saat rajattoman määrän sielua, kun niitä käytetään yhdessä.

Vaikka esimerkiksi tekisit kaksi maskin sirpalevauriota, voit aina odottaa 12 sekuntia yhden naamion syntymistä, heittäytyä lähimpään buzz-sahaan, saada sielua osumasta, odottaa vielä kaksitoista sekuntia ja huuhdella ja toistaa, kunnes saat sielusi maksimaalisen.

Charms – hyödyllinen edistymiselle

 1. Ylpeyden merkki -(3 pykälän hinta) Pidentää kynnesi ulottuvuutta, jolloin voit pogottaa piikkejä ja muita esteitä kauempaakin. Tämä viehätys antaa sinulle pääsyn useisiin pikavalintoihin, jotka ovat hajallaan Valkoisessa palatsissa, ja tekee pogo-hyppyistä anteeksiantavaisempia. Mark of Pride saadaan, kun hän on voittanut Mantis Lordit sienijätteissä avaamalla arkun Mantis Villagen aarrehuoneessa. Jos sinulla ei ole tarpeeksi charmia tämän viehätysvoiman varustamiseen, suosittelen käyttämään Longnailia (2 pykälän hinta), sen pienempää vastinetta, jonka voi ostaa Salubrasta Forgotten Crossroadsissa hintaan 300 Geo.
 2. Hauras/särkymätön sydän– (2 pykälän hinta)Antaa sinulle kaksi ylimääräistä naamiota terveydelle. Vaikka Valkoisella palatsilla on vain vähän vaarallisia vihollisia, yhteensä 4, ne voivat silti tehdä kahden naamion arvosta vahinkoa, viemällä merkittävän edistyksen tai tappaen sinut pysyvästi teräksisellä sielunjuoksulla. Vähän enemmän terveyttä riittää, kun kohtaat nämä viholliset. Fragile Heartin voi ostaa Leg Eater in the Fungal wastesistä hintaan 350 Geo ja päivittää särkymättömäksi sydämeksi Divinen teltassa Dirtmouthissa kutsun jälkeenGrim-ryhmä. Suosittelen olemaan päivittämättä charmia. Päivityksen hinta, 12000 geo, on uskomattoman jyrkkä, ja rahasi käytetään paremmin Slyn ja Iseldan liikkeissä.
 3. Sprintmaster -(1 pykälän hinta)Lisää liikenopeuttasi, jolloin voit reagoida nopeasti lähellä oleviin kulmaesteisiin. Vaikka se ei ole välttämätöntä etenemiselle, Sprintmaster antaa sinun reagoida nopeasti muutamaan läheiseen kulman ansaan ja edetä hieman nopeammin Valkoisen palatsin läpi. Sprintmasterin voi ostaa Slyltä Dirtmouthista 400 geolla, kun hän on palauttanut hänelle Crystal Peaksistä löytyneen kauppiaan avaimen.

Ihanteellinen Charm Loadout

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (1)

 1. Hiveblood
 2. Grubsong
 3. Ylpeyden merkki
 4. Hauras/särkymätön sydän
 5. Sprintmaster

Awoken Dream Nail – pakollinen sisäänpääsyä varten

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (2)

Pääsy Valkoiseen palatsiin edellyttää heränneen unen naulan käyttöä korkeamman olennon päällä. Jos et ole vielä herännyt unelmakynsiäsi, varmista, että olet kerännyt vähintään 1800olemusja puhu lepopaikan koipapille, näkijä, ja palaa. Jos et ole vielä kerännyt tarpeeksi esanssia, voit löytää lisää haastamallaunelma soturien ruumiitkoko Hallownestissa.

Viholliset

Wingsmould

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (3)

Ei-aggressiiviset, mutta uskomattoman ärsyttävät, nämä paikallaan olevat bugit eivät voi kuolla. Ne kootaan nopeasti uudelleen törmäyksen jälkeen ja toimivat pysyvinä esteinä tielläsi. Huolimatta kyvystään vahingoittaa sinua kosketuksessa, ne toimivat myös ilmassa pogo-hyppyinä, jotka lataavat kojelautaasi, monarkkisiipiäsi tai saavuttavat korkeampia paikkoja.

Kingsmould

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (4)

Erittäin vaarallisia ja aggressiivisia Kingsmouldeja tulee käsitellä nopeasti ja huolellisesti. Nämä tyhjät poikkeamat voivat perääntyä ketterästi ja seurata bumerangihyökkäystä, joka aiheuttaa kahden maskin vaurion.

Jos olento käärii viikatensa bumerangihyökkäykseen, hyppää ylös välttääksesi pyörivän terän ja välttääksesi sen paluumatkalla. Jos kingsmould kiertää viikatensa takaisin lähitaistelua varten, ryntää niiden läpi ja anna pari lyöntiä, joita seuraa shadow soul -hyökkäys lopettaaksesi ne.

Esteet

Buzzsaws

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (5)

Kiinteät ja liikkuvat esteet, jotka kaipaavat kuolemaasi. Buzzsahat ovat vaarallisimpia, lukuisimpia ja salakavalimpia esteitä, joita Valkoisessa palatsissa on löydetty. Vaikka näitä pyöristettyjä murhakoneita ei voi tuhota tai ajaa niiden läpi, voit kiertää näitä esteitä päästäksesi arvokkaisiin oikopolkuihin.

Piikit

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (6)

Sekä paikallaan että taantumassa piikkarit voivat toimia uskomattoman jännittyneinä esteosina tai rangaistuksena lattian tai seinän koskettamisesta. Molempia tyyppejä voidaan käyttää uusien alueiden saavuttamiseksi tai lyhyen hengähdystauon saamiseksi ennen seuraavaa välimatkaa. Jos saavutat taantuvan piikkijoukon, odota, että piikit katoavat seinään, kattoon tai lattiaan, ennen kuin jatkat.

Piikkejä

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (7) Seinien, kattojen ja lattioiden valtavia osia käsittäviä piikkejä ei voi lyödä eikä rangaistasinua rajojen ulkopuolella. Pidä etäisyyttä, niin pärjäät.

Alku

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (8)

Toivon, että sinulla oli rakastava jäähyväiset fanfiction-kirjoittelevan tyttöystäväsi kanssa Dirtmouthissa; kestää muutaman tunnin ennen kuin näet hänet uudelleen. Mene muinaisen altaan polttariasemalle, jota kutsutaan nimellä Hidden Station.

Välittömästi aseman vasemmalla puolella löydät rappeutuneen huoneen, jonka keskellä hallitsee kuningasmutterin ruumis ja unelmahiukkasefektit ympäröivät kuollutta bugia. Ennen kuin astut sisään, varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi. Valkoisesta palatsista poistuminen on vaivalloista, emmekä voi käyttää unelmanaulan unelmaporttia tarkistuspisteiden luomiseen.

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (9)

Kun olet valmis, unelmoi kuollut bugi ja siirrä itsesi koskemattomaan versioon huoneesta, jossa juuri olit. Suuntaa oikealle ja kohtaa elävä versio kingsmouldista, joka on raivoissaan sinulle, kun tutkit heidän mielensä.

Käytä taktiikkaa, josta keskustelimme aiemmin, lyömällä varjoja lähitaistelussa ja seuraamalla shadow soul -hyökkäystä. Kun olet onnistunut, suuntaa nyt lukitsemattomista ovista. Valkoinen palatsi odottaa.

Strategiat ja pikakuvakkeet

Strategiat

 1. Pogo Kaikki– Lähes kaikki Valkoisen palatsin esteet, mukaan lukien kiinteät seinäpiikit, voidaan poistaa. Vältätpä ansoja tai ohitat maaston, kyntesi voi olla tehokas tapa edetä Valkoisen palatsin haastavissa osissa. Lisäksi, koska olen suorittanut White Palacen sekä PC- että Xbox-ohjaimilla, suosittelen vaihtamista ohjaimeen tehokkaamman pogon käyttämiseksi. Pogon ajoittaminen tietokoneen ohjaimilla, alanuolinäppäimen nopea painaminen samalla kun painat “x” on paljon turhauttavampaa kuin analogisen tikun käyttäminen. Säästä itseäsi hikoiselta näppäimistöltä ja käytä sen sijaan ohjainta.
 2. Vältä putoamasta takaisin– Paluu edellisille alueille pyyhkii kaikki tekemäsi edistysaskeleet ja pakottaa sinut toistamaan kokonaisia ​​osia, joiden läpi pääseminen oli vaikeaa. Jos putoat alas aiempaan huoneeseen, yritä tähtää tai ryntää läheiseen esteeseen, joka lähetetään lähimpään tarkastuspisteeseen. On paljon parempi menettää naamion sirpale kuin 15 minuuttia ansaittua edistystä.
 3. Kuuntele äänimerkkejä– Alueilla, joilla on liikkuvia piikkejä ja buzzsahoja, kiinnitä huomiota äänimerkkiin ajoituksen parantamiseksi. Kauhenevien piikien tai häipyvien buzzsahojen äänien muistaminen, varsinkin kun ne ovat kameran näkökentän ulkopuolella, on erinomainen osoitus siitä, milloin jatkaa.
 4. Varo Crystal Dashingia– Muutamat alueet Valkoisen palatsin jälkimmäisellä puoliskolla vaativat räjähdystä tietämättä mitä lopussa on. Team Cherry, pahat siltapeikot, joita he ovat, asettelevat tarkoituksella siipimuotteja näiden loppuun toivoen, että panikoit ja lennät piikkiseinään ja lähetät sinut takaisin alkuun. Odota pahinta, kun et näe eteenpäin ja valmistaudu poistumaan kristallinkirkoista välittömästi.

Pikanäppäimet

Ensimmäinen oikotie, johon pääsemme, on yläkerran pääsalista itään olevassa huoneessa. Suunniteltu tie edistymiseen on alaspäin, mutta sen sijaan otamme pikakuvakkeen ylöspäin ja ohitamme koko osan tämän huoneen tasohyppelyhaasteesta.

Selvitä puhallinsahan ja katon välisen pienen raon läpi ajastamalla monarkkihyppy välttääksesi buzzsahan. Ennen kuin putoat alla olevaan buzz-sahaan, ryntää pienelle reunalle vasemmalle saadaksesi massiivisen tarkastuspisteen. Hyvää työtä! Säästit juuri 20 minuuttia tasohyppelyltä.

Seuraava pikakuvake, jota voimme hyödyntää, on hissin yläpuolella olevalla alueella päähallista ylöspäin heti viereisellä penkillä lepäämisen jälkeen. Päästäksemme tähän pikanäppäimeen meidän on hypättävä paikallaan olevan buzz-sahan luokse ja siirryttävä siihen lyhyeksi lähetysajaksi.

Nouse välittömästi hallitsijalle ja kiinnitä itsesi vasemman seinän oikealle puolelle. Viivyttele kuitenkin kiipeämistä kokonaan ylös, tai kiertävä bum- saha tuhoaa meidät. Odota, että buzzsaha nousee, ja pysähdy sitten vasemmalle reunalle tarkastuspisteelle.

Voimme käyttää tätä seuraavaa pikanäppäintä heti edellisen pikakuvakkeen jälkeen. Saavuttuamme tämän buzzsaws-osion huipulle meillä on nyt kaksi mahdollisuutta tehdä suloinen pikakuvake säästääksemme aikaa.

Jos pystyt hallitsemaan sitä, hyppää ylös oikeanpuoleisimman lyhtypylvän yläpuolelle, pogo lyhtypylväästä, monarkki hyppää ylös ja aja vasemmalle päästäksesi läheiselle kielekkeelle. Jos epäonnistut tässä, älä huoli; voit helposti käyttää vasemmalla olevaa. Tämän pikanäppäimen avulla voimme ohittaa suuren osan haastavaa maastoa, joka on täynnä piikkejä ja hankalia viivoja.

Salaisuudet

Kivun polku

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (10)

Tähän raa'an vaikeaan Valkoisen palatsin sivuhaasteeseen pääsee juuri pääsalin hissin yläpuolella vasemmalla. Rikkoa piilotettu muuri ja madoi sitten tiesi kapean käytävän läpi Hollow Knightin haastavimpaan osaan.

Suuntaa vasemmalle, ja jos huomaat musiikin siirtymisen ja pienen tabletin, jossa lukee "Jotta todistaa salaisuuksia sinetöitynä, täytyy kestää ankarin rangaistus", tiedät olevasi oikeassa paikassa.

Kivun polku Varoitus

Path of Pain on tarpeeton edistymiselle ja on haastavampi kuin mikään, mitä Valkoinen palatsi heittää sinulle. Suosittelen olemaan jatkamatta Path of Pain -polkua, jos Valkoinen palatsi aiheuttaa sinulle jo tarpeeksi vaivaa tai haluat saada pelin tämän osan nopeasti valmiiksi.

Vaikka Path of Pain on lyhyempi kuin Valkoinen palatsi, noin puolet pituudestaan ​​huoneissa, se voi kestää vähintään 2–3 tuntia ensimmäisellä kerralla, eikä siinä ole penkkejä, jotka pelastavat edistymistäsi, jos lopetat pelin. Silti, jos kaipaat haastetta tai olet tarpeeksi epätoivoinen paljastaaksesi lopullisen totuuden Hallownestin kaatumisen takana, tämä voi olla vain koettelemus sinulle.)

Vaalean kuninkaan työpaja

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (11)

Päästäksesi tähän piilotettuun työpajaan viimeistele viimeinen tasoalue ja mene pieneen alkoviin, jonka yläpuolella on musta ja harmaa raidallinen kuvio. Sen sijaan, että seuraat suunniteltua polkua ylöspäin, hyppää vasemmalle ja suorita se alla olevien piikkien yli. Dash ja hallitsija oikealle päästäksesi seinälle turvallisuuden vuoksi. Pujota tästä seinästä vasemmalle päästäksesi alla olevien piikkipiikkien yli.

Suuntaa välittömästi oikealle, kun tulet alla olevien piikkojen yli. Kun kuljet orjantappurien alta, nosta hallitsija ylöspäin ja pogo alta olevaa siipimuottia päästäksesi vaalean kuninkaan työpajan sisäänkäyntiin.

Kun astut sisään, huomaat kammottavan laitoksen, jota vaalea kuningas käytti kuninkaallisten muottien, siipien muottien ja muiden tyhjien poikkeamien suunnitteluun, kuten Kyynelten keräilijän kaupungin. Löydät myös oppitaulun, joka selittää, kuinka Pale King pyrki muovaamaan ja hyödyntämään tyhjien olentojen kykyjä omiin tarkoituksiinsa. Suuntaa oikealle ja pudota alas löytääksesi itsesi raidallista alkovia edeltävältä alueelta.

Valkoisen naisen tuoli

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (12)

Juuri sen jälkeen, kun kristalli ryntäsi viimeisen kuilun yli ja ennen hissiä valtaistuinhuoneeseen, voimme suunnata oikealle nähdäksemme särkyvän lattian Valkoisen naisen patsaan vasemmalla puolella. Riko se autiolla sukelluksella ja kiipeä alas pieneen huoneeseen. Sisältä löydämme istuimen, jossa olisi ollut White Lady. Kuulemme myös kammottavan musiikkilaatikon teeman, joka soi, kun ritarimme kohtaa heidän varjonsa.

Miksi Valkoisen Naisen tuoli on erillään Pale Kingin tuolista, ei koskaan vastata. Ehkä Valkoinen Lady ei koskaan antanut kalpealle kuninkaalle anteeksi hänen "sallianssiaan" Herran kanssa, tai kalpea kuningas ei halunnut jakaa valtaistuinhuonettaan. Valkoisen palatsin epäterveellisen määrän vuoksi, vaikka se olisikin vain unta, Pale Kingillä oli selvästi joitain ongelmia.

Vaalea Kuninkaanmuna

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (13)

Vaalean kuninkaan valtaistuinsalin oikealta puolelta löydämme särkyvän seinän; riko se löytääksesi avatun munan, joka kuvaa Pale Kingin ajotarkoitusta. Vaikka sanamuoto on jokseenkin ristiriitainen, tyypilliseen Team Cherry -tyyliin tulkitsen sen hahmotettavaksi periaatteiksi, jotka sanelevat Pale Kingin suvaitsemattomuuden säteilyä, palvontaa ja lohtua lastensa kohtalon suhteen.

Valtaistuimen melodia

White Palace Hollow Knight Guide - Indie-pelikulttuuri (14)

Kun Pale King on kaatunut tuoliltaan, meillä on mahdollisuus istua valtaistuimelle. Riittävän pitkään valtaistuimella pysyminen laukaisee ahdistavan melodian Hollow Knightin teemasta. Voit istua valtaistuimelle vain kerran pelissä. Kun olet poistunut Valkoisesta palatsista, mahdollisuutesi istua valtaistuimella ja kuulla tämä aavemainen laulu on poissa ikuisesti.

Poistuminen Valkoisesta palatsista

Valkoisen palatsin päässä saavumme valtaistuinhuoneeseen, jossa kuollut Pale King istuu kivituolinsa huipulla. Unelma naulaa hänet antaa meille lauseen: "Ei hinta liian suuri..."

Naulattuaan hänet muutaman kerran, Pale King putoaa valtaistuimeltaan ja pudottaa oikean puolen kuningassielun viehätysvoimasta. Jos olet jo kerännyt vasemman puoliskon White Ladysta, kingsoul-fragmentit yhdistyvät kuningassielun viehätysvoimaksi.

Tämä viiden pykälän viehätysvoima luo hitaasti loputtoman määrän sielua ja antaa pääsyn Abysin lukittuun osaan. Kun viehätyspuolet on otettu, näyttö haalistuu valkoiseksi, vääntäen meidät ulos Valkoisesta palatsista ja takaisin Hallownestiin. Valkoinen palatsi on ohi, ja me olemme voittajia!

UKK:

Kysymys: Milloin ja missä pääsen Valkoiseen palatsiin?

Vastaus: Kun olet hankkinut heränneen unen naulan levähdysalueiden näkijältä, voit unelmoida naulaa ruumiin Ancient Basin -lava-aseman vasemmalla puolella olevaan huoneeseen kuljetettavaksi Valkoiseen palatsiin.

Kysymys: Miksi en voi haaveilla kynsien muinaisesta altaan bugista?

Vastaus: Et ole vielä herännyt unelmakynsiäsi. Kerää 1800olemusunelmasoturitaisteluista läpi Hallownestin ja palaa Seer in the Resting Groundsiin päivittämään unelmiesi kynttäsi.

Kysymys: Pitääkö minun voittaa Valkoinen palatsi saadakseni pelin loppuun?

Vastaus: Ei, mutta Valkoisen palatsin lyöminen avaa pääsyn neljään uuteen lopputulokseen: hyvä loppu, muutettu huono loppu jaGods and Glory DLCloppuja.

Kysymys: Tarvitaanko kivun polkua Valkoisen palatsin lyömiseen?

Vastaus: Ei, Path of Pain on täysin valinnainen. Beating the Path of Pain antaa sinulle pääsyn ainutlaatuiseen kohtaukseen ja tarinaan Hallownestin kaatumisesta.

Kysymys: Kuinka kauan Valkoinen palatsi kestää?

Vastaus: Missä tahansa 30 minuutista 2 tuntiin riippuen taitotasostasi. Kivun polun suorittaminen voi kuitenkin helposti lisätä 2-3 tuntia.

Johtopäätös

Hyvin tehty! Olet voittanut pahimman Hollow Knightin, jonka sinulla on ollut. Olemme lyöneet piikkejä, selvinneet sahoista ja avannut pelin seuraavan osan. Opimme tinkimättömästä, egoistisesta ajattelutavasta, joka motivoi Pale Kingiä, ja syistä Hollow Knightin tartunnan taustalla, jos voitimme Path of Painin.

Nauti saavutuksestasi, sekava bugini. Vain murto-osa pelaajista pääsee näin pitkälle, joten voit nyt lukea itsesi näiden arvokkaiden joukkoon. Kerää nyt viimeinen kingsoul-fragmentti Valkoisesta Naisesta ja suuntaa kuiluun, jos et ole jo tehnyt. Hollow Knightin todellinen loppu odottaa!

Valkoisen palatsin palkinnot:

 • Kingsoul hurmaa oikea puoli
 • Hunter's Journal
  • Wingsmould
  • Kingsmould
  • Sitoutumisen sinetti (vain Path of Pain)
 • Noin
 • Uusimmat viestit

JT Hussey

Indie-peleillä on erityinen paikka JT:n sydämessä. Indiepeleistä kirjoittaminen antaa hänelle mahdollisuuden purkaa ja tutkia aitoa huolenpitoa, jota yksilöt ja pienet ryhmät antavat projekteihinsä. Olipa Lucas Pope muuttamassa passin vahvistamisesta hauskaa pelimekaniikkoa Papers Please -pelissä, Omocat, joka piirsi yli 8 vuotta Omorin käsin, tai Toby Fox, joka suunnittelee Undertalen ehdottoman räjähdysmäisen ääniraidan, näihin peleihin annettu käsinkosketeltava huolellisuus on kirjoittamisen arvoista.

JT Husseyn viimeisimmät viestit(näytä kaikki)

 • Hollow Knight Nailsage Sly Guide- 11. heinäkuuta 2023
 • Greyhillin tapausarvostelu: lyhytikäinen kauhu?- 25. kesäkuuta 2023
 • Shadows of Doubt Review – Dystopian Detective's Delight- 14. kesäkuuta 2023

FAQs

When should I do White Palace Hollow Knight? ›

Question: When and where can I access the White Palace? Answer: After you've acquired the awoken dream nail from Seer of the resting grounds, you can dream nail a corpse in the room left of the Ancient Basin stage station to transport into the White Palace.

Can you do White Palace twice? ›

After getting half of the Kingsoul Charm and waking up outside, the White Palace can be entered again by simply using the Dream Nail on the corpse.

Is the White Palace optional? ›

Some optional areas include Queen's Gardens, The Hive, the White Palace, the Howling Cliffs and more, so explore to your heart's content, then head right until you reach the next area and initiate the final boss encounter with The Hollow Knight.

What is the hardest thing to do in Hollow Knight? ›

Embrace the Void is quite possibly the hardest achievement to unlock in the game, full stop. It requires you to complete the Pantheon of Hallownest, which involves defeating all of the game's bosses without dying even a single time. The last five bosses you will face are the hardest ones.

Are there secret rooms in the White House? ›

The White House Historical Association has it that there is, in fact, only one secret passageway—and it's not exactly a secret: an emergency passage-cum-bomb shelter called the Presidential Emergency Operations Center, which lies underneath the White House.

What does Path of Pain give you? ›

Question: Is there a reward for beating the Path of Pain? Answer: Aside from a brief bit of lore regarding the Pale King, there is no material reward for beating the Path of Pain; it is optional. Question: How long does the Path of Pain take? Answer: Usually around 2-4 hours.

What is the purpose of fluke hermit? ›

Fluke Hermit is an uninfected Fluke. She gathers some of the junk that collects in and around the Junk Pit, regarding it as treasure.

Do you lose your geo in White Palace? ›

When you die for real you lose your SOUL, Geo and your head icon will be broken, only allowing you to fill it 2/3 the way up.

How many endings can you get in Hollow Knight? ›

There are a total of five endings in Hollow Knight. Three are attached to the game's original release and the Hollow Knight boss fight while the other two were added as part of the Godmaster DLC. Here's how to get each one, and what they entail.

How much essence does it take to get into White Palace? ›

Hollow Knight: How to Get to the White Palace

In order to get the Awoken Dream Nail, you'll need to collect 1,800 Essence, which can be used to make the Dream Nail the Awoken Dream Nail.

Can you do White Palace with sharp shadow? ›

You do NOT want to use Sharp Shadow there. The absolute last thing you want is your dashes to carry you further half the time. For platforming sections, reliability is so much more important than speed. I'd probably drop Sprintmaster and Dashmaster as well.

Who broke into the palace twice? ›

In a 2012 interview with the Independent, he said that while he was exploring the palace, he tried out several of the thrones and ultimately decided to leave after no one came to find him. Michael Fagan twice entered Buckingham Palace by scaling the fence. "It was harder to get out than get in.

How do you get the other half of Kingsoul? ›

The left half of Kingsoul is given by the White Lady in the Queen's Gardens, the right half is taken off the body of the Pale King after completing the White Palace. After getting both halves, the Kingsoul is automatically created and replaces the slot where the half of the Kingsoul previously resided.

How do you get past spikes in White Palace? ›

You can actually stop in between the first set of upward spikes. So dash to land in between those spikes rather than trying to pass them all at once.

What is the easiest Hollow Knight ending? ›

Defeat the Hollow Knight without the Void Heart. One of the easiest endings to achieve and the one that new players will most likely get on a first playthrough, The Hollow Knight ending requires that you defeat the Hollow Knight while not possessing the Void Heart.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated: 11/01/2024

Views: 5501

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.