UUTISET UUTISET: Tuomaristo tekee tuomion asiassa Johnny Depp vs Amber Heard (2023)

Johnny Depp vs Amber Heard kunnianloukkausoikeudenkäynnissä tuomaristo on tehnyt tuomion ja päättää nyt, mitä vahingonkorvauksia myönnetään.

Dramaattisessa oikeussalissa tänä iltapäivänä tuomaristo palasi tuomionsa kanssa, mutta tuomari kertoi heille, että he eivät olleet täyttäneet paperityötä kunnolla.

He näyttävät päättäneen toisen kahdesta julkkiksesta, mutta eivät ole päättäneet, kuinka paljon rahaa vääryyden uhalla on oikeus.

Nyt he päättävät, kuinka paljon myönnetään. Heidän tulee palkita vähintään 1 dollari.

Saatuaan tuomion tuomari Penney Azcarate sanoi: "Minun on palautettava lomakkeet sinulle. Kun haluat kunniaa loukkaavan lausunnon, yksi tai useampi sinä, sinun on täytettävä vahingonkorvaus.

– Sen on oltava vähintään dollari vahingoista huolimatta. Rangaistuskorvaukselle voit laittaa nollan

"Minun täytyy täyttää nuo rivit. Mene takaisin neuvotteluhuoneeseen ja tee se minulle.

Amber Heard on oikeussalissa tuomiota varten, mutta Johnny Depp on Newcastlessa soitettuaan kitaraa lavalla tänä viikonloppuna. Hän virittää tuomion televisiossa, kuten muuallakin maailmassa.

Tuomaristo teki tuomion, mutta ei täsmentänyt, kuinka paljon rahaa syyllisen on maksettava toiselle. Heidät lähetettiin takaisin päättämään

Amber Heard odottaa tuomiota keskiviikkona iltapäivällä. Johnny Depp ei ole oikeudessa

Johnny Depp esitetään tänään Lontoossa. Hän lensi sinne viime viikon lopulla oikeudenkäynnin päätyttyä. Hän seuraa tuomiota videolinkin kautta tänään

Johnny Deppin asianajaja Camille Vasquez saapuu Fairfax Countyn oikeustaloon keskiviikkona

Hänen suositun asianajajansa Camille Vasquez on oikeudessa Fairfaxin piirikunnassa Virginiassa, missä oikeudenkäynti on ollut maailman edessä useiden viime kuukausien ajan.

Ennen hänen saapumistaan ​​Amberin asianajajat julkaisivat lausunnon, jossa sanottiin: "Läsnäolosi osoittaa, missä prioriteettisi ovat. Johnny Depp soittaa kitaraa Isossa-Britanniassa, kun taas Amber Heard odottaa tuomiota Virginiassa.

"Depp ottaa naurunsa ja vakavuuden puutteensa kiertueella."

Johnnyn Lontoon esitystä katsomassa oli Kate Moss – hänen brittiläinen entinen tyttöystävänsä, joka asettui oikeudenkäynnissä puolustamaan häntä.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT

  • Edellinen
  • 1
  • Seuraava
  • JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD OIKEUDEN YHTEENVETO: Johnny Depp voitti... Tapasiko Elon Musk uuden tyttöystävänsä Natasha Bassettin...

Jaa tämä artikkeli

Jaa

Se päättää dramaattisen kunnianloukkausoikeudenkäynnin, joka on vallannut maailmaa viikkoja ja valaisee uutta valoa pariskunnan myrkylliseen avioliittoon vuonna 2015.

Saaga sai alkunsa, kun Johnny haastoi Amberin kunnianloukkauksesta oikeuteen vuoden 2018 väitteestä, jonka hän kirjoitti The Washington Postille, jossa hän ei nimennyt häntä, mutta jossa hän kuvaili perheväkivallan ja väkivallan voittamista.

Heidän avioeronsa oli jo erotettu julkisesti ja syytökset hyväksikäytöstä sisältyivät oikeuden asiakirjoihin.

Amber Heard saapuu lukemaan tuomiota hänen Johnny Deppiä vastaan

Oikeudenkäynnissä Johnnyn asianajajat maalasivat Amberin mainetta nälkäiseksi valehtelijaksi, joka lavasi valokuvia urheillessaan mustelmia yrittääkseen tahrata hänen nimeään ja saada myötätuntoa.

Hänen asianajajansa sanoivat, että hänet pakotettiin kokemaan uudelleen heidän avioliittonsa ja avioeron traumansa maailman näyttämöllä ja että hän halusi vain jatkaa elämäänsä äitinä.

Tuomaristo päättää, kumpi heistä on syyllinen ja kenelle on määrättävä vahingonkorvaus.

Johnny haastoi Amberin alun perin oikeuteen 50 miljoonalla dollarilla ja 100 miljoonalla dollarilla.

Tuomaristoa pyydettiin pohtimaan 42 kysymystä; 24 kysymystä Deppin väitteisiin ja 18 Heardin vaatimuksiin.

Tuomiolomaketta käytetään vahvistamaan tuomariston päätös asiassa.

Kahdeksan sivun mittainen se tarkoittaa, että tuomariston on päätettävä kymmenistä asioista ennen tuomion antamista.

Siellä on myös osio, jossa heidän on päätettävä Deppin ja Heardin vahingonkorvauksista - ja mahdollisista rankaisevista vahingoista.

Tapausta käsittelee nyt valamiehistö kuuden viikon graafisen ja raa'an todisteen jälkeen Deppin ja Heardin myrskyisestä neljän vuoden suhteesta ja 15 kuukautta kestäneestä avioliitosta.

Koko oikeudenkäynnin ajan käytiin riitoja viinituoreista, todistekuvia Deppistä, joka pyörtyi jäätelöä sylissään, kuvia kokaiinirivistä keittiönpöydillä ja erityisen vastenmielistä riitaa pariskunnan parisängyssä olevista ulosteista.

Liittovaltion tuomioistuimeen viime viikolla jätetty asiakirja sisältää osan, jossa valamiehistön on päätettävä Deppin vahingonkorvauksista.

Yksi lausunnoista, joita valamiehiä pyydettiin havaitsemaan, oliko se tulehdus, jonka Heard antoi Washington Postin artikkelissa, jossa väitettiin Deppin pahoinpitelevän häntä.

Yksi oikeudenkäynnin merkittävimmistä hetkistä oli Kate Mossin kanta viime viikolla

Pari otti kantaa, mutta kieltäytyi puhumasta toisilleen.

Johnny ei edes katsonut ex-vaimoaan silmiin koko ajan.

Hän vetosi valamiehistöön, katsoi heitä säännöllisesti todistaessaan ja itki, kun hän muisteli heidän lyhyen avioliittonsa surkeita yksityiskohtia.

Hän joutui myöntämään osastolla, että hän ei lahjoittanut koko 7 miljoonan dollarin avioerosopimustaan ​​hyväntekeväisyyteen, kuten hän oli luvannut tehdä, ja että hänen miljardööri ex-poikaystävänsä Elon Musk suoritti joitakin maksuja hänen nimissään.

Siellä oli graafisia kuvia Johnny Deppin katkaneesta sormesta parin tappelun jälkeen.

42-osaiseen kyselyyn Depp v. Heard valamiehistön on vastattava ennen tuomion antamista

ERIKOISTUOMIOLOMAKE

Deppin kanne rouva Heardia vastaan

Tämä erityinen tuomiolomake sisältää jokaisen lausunnon, johonJohn C. Depp, II, perustaa kunnianloukkausvaatimuksensa vastaanAmber Heard. Vastaa kysymyksiin tuomioistuimen ohjeiden mukaisesti.

1. Mitä tulee tähän online-julkaisussa olevaan lausuntoon, jonka otsikko on "Amber Heard: Puhuin

vastustivat seksuaalista väkivaltaa ja kohtasivat kulttuurimme vihan. Sen on muututtava" Washingtonissa

Viestin verkkoversio:

"Puhusin seksuaalista väkivaltaa vastaan ​​ja kohtasin kulttuurimme vihan. Sen on muututtava."

1(a). Onko herra Depp mielestäsi osoittanut kaikki kunnianloukkauksen elementit?

VASTAA KYLLÄ TAI EI:

Jos vastaat kysymykseen 1(a) "EI", siirry kysymykseen 2.

Jos vastasit "KYLLÄ", vastaa KYLLÄ tai EI seuraavaan

kysymykset: Onko herra Depp osoittanut suuremmalla painoarvolla todisteita, että:

Lausunnon antoi tai julkaisi rouva Heard?

Lausunto koski herra Deppiä?

Oliko väite väärä?

Lausunnossa on herjaava merkitys herra Deppiä kohtaan?

Kunniaa loukkaavan vaikutuksen suunnitteli ja aikoi Ms. Heard?

Lausunnon julkaisemiseen liittyvistä olosuhteista johtuen se välitti kunniaa loukkaavan vaikutuksen jollekin muulle, joka sen näki, kuin herra Deppille?

1(b). Jos vastasit "KYLLÄ" jokaiseen kysymyksen 1(a) alaosioon, vastaa seuraavaan kysymykseen: onko herra Depp mielestäsi osoittanutselkeitä ja vakuuttavia todisteitajonka kanssa neiti Heard toimitodellista pahuutta?

VASTAA KYLLÄ TAI EI:

2. Mitä tulee tähän lausuntoon, joka esiintyy Washington Postin painetussa julkaisussa "A Transformative Moment For Women" ja online-julkaisussa "Amber Heard. Puhuin seksuaalista väkivaltaa vastaan ​​- ja kohtasin kulttuurimme vihan. Tämän on muututtava Washington Postin verkkojulkaisussa:

"Sitten kaksi vuotta sitten minusta tuli julkisuuden henkilö, joka edustaa perheväkivaltaa, ja tunsin kulttuurimme vihan täyden voiman naisia ​​kohtaan, jotka puhuvat ääneen."

2(a). Onko herra Depp mielestäsi osoittanut kaikki kunnianloukkauksen elementit?

VASTAUS KYLLÄ TAI EI: Jos vastaat kysymykseen 2(a) "EI", siirry kysymykseen 3.

Jos vastasit "KYLLÄ", vastaa KYLLÄ tai EI seuraaviin kysymyksiin: Onko herra Depp osoittanut suuremmalla painoarvolla todisteita, että:

Lausunnon antoi tai julkaisi rouva Heard?

Lausunto koski herra Deppiä?

Oliko väite väärä?

Lausunnossa on herjaava merkitys herra Deppiä kohtaan?

Kunniaa loukkaavan vaikutuksen suunnitteli ja aikoi Ms. Heard?

Lausunnon julkaisemiseen liittyvistä olosuhteista johtuen se välitti kunniaa loukkaavan vaikutuksen jollekin muulle, joka sen näki, kuin herra Deppille?

2(b). Jos vastasit "KYLLÄ" kuhunkin kysymyksen 2(a) alaosioon, vastaa seuraavaan kysymykseen: onko herra Depp mielestänne osoittanut selkeällä ja vakuuttavalla todisteella, että rouva Heard toimi ilmiselvästi?

VASTAA KYLLÄ TAI EI:

3. Mitä tulee tähän lausuntoon, joka esiintyi Washington Postin painetussa julkaisussa "A Transformative Moment For Women" ja verkkojulkaisussa "Amber Heard: vastustin seksuaalista väkivaltaa ja kohtasin kulttuurimme vihan. muuttaa Washington Postin verkkojulkaisussa:

"Minulla oli harvinainen näkökulma nähdä reaaliajassa, kuinka instituutiot suojelevat pahoinpitelystä syytettyjä miehiä."

3(a). Onko herra Depp mielestäsi osoittanut kaikki kunnianloukkauksen elementit?

VASTAUS KYLLÄ TAI EI: Jos vastaat kysymykseen 3(a) "EI", siirry kysymykseen 4.

Jos vastasit "KYLLÄ", vastaa KYLLÄ tai EI seuraaviin kysymyksiin: Onko herra Depp osoittanut suuremmalla painoarvolla todisteita, että:

Lausunnon antoi tai julkaisi rouva Heard?

Lausunto koski herra Deppiä?

Oliko väite väärä?

Lausunnossa on herjaava merkitys herra Deppiä kohtaan?

Kunniaa loukkaavan vaikutuksen suunnitteli ja aikoi Ms. Heard?

Lausunnon julkaisemiseen liittyvistä olosuhteista johtuen se välitti kunniaa loukkaavan vaikutuksen jollekin muulle, joka sen näki, kuin herra Deppille?

3(b). Jos vastasit "KYLLÄ" kuhunkin kysymyksen 3(a) alaosioon, vastaa seuraavaan kysymykseen: onko herra Depp mielestänne osoittanut selkeällä ja vakuuttavalla todisteella, että rouva Heard toimi todellisella ilkivallalla?

VASTAA KYLLÄ TAI EI:

Täytä kysymykset 4-5 VAIN, jos vastasit KYLLÄ kaikkiin kysymyksiin 1, 2 tai 3.

4. Mitä tulee Amber Heardiin, ilmoittakaa mahdollisten vahingonkorvausten määrä, jos uskotte, että John C. Depp, II on osoittanut suuremmalla määrällä todisteita, että hänellä on oikeus periä:

Me, tuomaristo, myönnämme vahingonkorvauksia $_______

Amber Heardin osalta ilmoittakaa mahdollisten rangaistusten vahingonkorvausten määrä, joihin John C. Depp, II on oikeutettu perimään:

Me, tuomaristo, myönnämme vahingonkorvauksia $________


ERIKOISTUOMIOLOMAKE

Ms Heardin kanne herra Deppiä vastaan

Tämä erityinen tuomiolomake sisältää kaikki lausunnot, joihin Amber Heard perustaa väitteensä John C. Depp, II:n kunnianloukkauksesta. Vastaa kysymyksiin tuomioistuimen ohjeiden mukaisesti.

1. Mitä tulee tähän The Daily Mailin 8. huhtikuuta 2020 ilmestyneeseen verkkojulkaisuun:

"Amber Heard ja hänen ystävänsä tiedotusvälineissä käyttävät väärennettyjä seksuaaliväkivaltasyytöksiä sekä miekkaana että kilpenä tarpeidensa mukaan. He ovat valinneet osan hänen seksuaalisen väkivallan huijauksestaan ​​miekkaksi, aiheuttaen ne yleisölle ja herra Deppille. ."

1(a). Onko Ms Heard mielestäsi osoittanut kaikki kunnianloukkauksen osatekijät? VASTAUS KYLLÄ TAI EI: Jos vastaat kysymykseen 1(a) "EI", siirry kysymykseen 2.

Jos vastasit KYLLÄ, vastaa KYLLÄ tai EI seuraaviin kysymyksiin: Onko rouva Heard osoittanut suuremmalla painoarvolla todisteita, että:

Herra Waldman, toimiessaan herra Deppin agenttina, antoi tai julkaisi lausunnon?

Lausunto koski rouva Heardia?

Joku muu kuin neiti Heard näki lausunnon?

Oliko väite väärä?

1(b). Jos vastasit "KYLLÄ" kuhunkin kysymyksen 1(a) alaosioon, vastaa seuraavaan kysymykseen: onko rouva Heard mielestänne osoittanut selkeällä ja vakuuttavalla todisteella, että herra Waldmanin lausunto oli annettu todellisella pahuudella?

VASTAA KYLLÄ TAI EI:

2. Mitä tulee tähän 27. huhtikuuta 2020 julkaistuun The Daily Mailin verkkojulkaisuun:

"Tämä oli yksinkertaisesti väijytys, huijaus. He asettivat herra Deppin paikalle soittamalla poliisit, mutta ensimmäinen yritys ei tehnyt temppua. Poliisit tulivat kattohuoneistoille, tutkittiin ja haastateltiin perusteellisesti, ja he lähtivät nähtyään kasvojen tai omaisuuden vaurioita. Joten Amber ja hänen ystävänsä kaatoivat hieman viiniä ja raasivat paikan, saivat tarinansa suoraan asianajajan ja tiedottajan johdolla ja soittivat sitten toisen puhelun hätänumeroon."

2(a). Onko Ms Heard mielestäsi osoittanut kaikki kunnianloukkauksen osatekijät?

VASTAUS KYLLÄ TAI EI: Jos vastaat kysymykseen 2(a) "EI", siirry kysymykseen 2.

Jos vastasit KYLLÄ, vastaa KYLLÄ tai EI seuraaviin kysymyksiin: Onko rouva Heard osoittanut suuremmalla painoarvolla todisteita, että:

Herra Waldman, toimiessaan herra Deppin agenttina, antoi tai julkaisi lausunnon?

Lausunto koski rouva Heardia?

Joku muu kuin neiti Heard näki lausunnon?

Oliko väite väärä?

2(b). Jos vastasit "KYLLÄ" kuhunkin kysymyksen 2(a) alaosioon, vastaa seuraavaan kysymykseen: onko rouva Heard mielestänne osoittanut selkeällä ja vakuuttavalla todisteella, että herra Waldmanin lausunto oli annettu todellisella pahuudella?

VASTAA KYLLÄ TAI EI:

3. Mitä tulee tähän 27. huhtikuuta 2020 julkaistuun The Daily Mailin verkkojulkaisuun:

"Olemme saavuttaneet Ms Heardin Johnny Deppiä vastaan ​​tekemän väärinkäytön huijauksen lopun."

3(a). Onko Ms Heard mielestäsi osoittanut kaikki kunnianloukkauksen osatekijät?

VASTAUS KYLLÄ TAI EI: Jos vastaat kysymykseen 3(a) "EI", siirry kysymykseen 4.

Jos vastasit KYLLÄ, vastaa KYLLÄ tai EI seuraaviin kysymyksiin: Onko rouva Heard osoittanut suuremmalla painoarvolla todisteita, että:

Herra Waldman, toimiessaan herra Deppin agenttina, antoi tai julkaisi lausunnon?

Lausunto koski rouva Heardia?

Joku muu kuin neiti Heard näki lausunnon?

Oliko väite väärä?

3(b). Jos vastasit "KYLLÄ" kuhunkin kysymyksen 3(a) alaosioon, vastaa seuraavaan kysymykseen: onko rouva Heard mielestänne osoittanut selkeällä ja vakuuttavalla todisteella, että herra Waldmanin lausunto oli annettu todellisella pahoilla mielin?

VASTAA KYLLÄ TAI EI:

Täytä kysymykset 4-5 VAIN, jos vastasit KYLLÄ kaikkiin kysymyksiin 1, 2 tai 3.

Kuten vastaanJohn C. Depp, II, ilmoita määrävahingonkorvauksia, jos on, uskotAmber Heardon osoittanut suuremmalla painoarvolla, että hänellä on oikeus periä:

Me, tuomaristo, myönnämme vahingonkorvauksia $_______

Kuten vastaanJohn C. Depp, II, ilmoita mahdollisten rangaistusten vahingonkorvausten määrä, jonka löydätAmber Heardon oikeus periä:

Me, tuomaristo, määräämme ____________ dollarin vahingonkorvauksen

_____________ ________________________________________

PÄIVÄMÄÄRÄ ETUJOHTAJAN ALLEKIRJOITUS

________________________________________________

ETUJOHTAJAN PAINETTU NIMI

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated: 05/01/2024

Views: 5938

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.