Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (2023)

22:41

Tämä päättää DailyMail.comin maanantain live-blogin

Tuomioistuin on lykännyt tätä päivää ja sen on määrä jatkaa tiistaina klo 9.

Deppin entisen tyttöystävän Kate Mossin odotetaan todistavan videolla keskiviikkona.

Muita todistajia, joiden odotetaan tällä viikolla todistavan kumoamisasiassa, ovat tohtori Richard Shaw, tohtori Kimberly Collins, Candie Davidson-Goldbronn, Walter Hamada Warner Brosista, Richard Marks, Mike Spindler, Doug Bania, Morgan Night, Deppin käsilääkäri tohtori. David Kulber ja Jennifer Howell, Law & Crime raportoivat.

22:29

Amber Heard säilytti roolinsa Aquaman 2 -elokuvassa vain, koska Jason Momoa oli "pitämätön" jatkavansa.

Amber Heard säilytti roolinsa Aquamanissa vain, koska sen tähti Jason Momoa ja elokuvan ohjaaja taistelivat hänen puolestaan, kuuli tuomaristo Deppin näyttelijää vastaan ​​käymässä kunnianloukkausoikeudenkäynnissä.

Heardin todistaja Kathryn Arnold arvioi Deppin vahingonkorvausvaatimukset Heardin väitteen seurauksena sekä Heardin vahingonkorvausvaatimuksen perustuen Deppin asianajajan kommentteihin, joiden mukaan hänen väitteensä olivat "huijausta".

Arnoldin mukaan Aquaman oli Heardin "tähti syntyy hetki", mutta sen sijaan, että se olisi ponnahduslauta hänen uralleen, hän oli melkein leikattu jatko-osasta.

Heard piti roolinsa vain, koska Jason Momoa, Heardin toinen tähti, ja elokuvan ohjaaja James Wan "sitoutuivat häneen" ja olivat "pitämättömästi mukana elokuvassa", väitti Arnold, joka puhui Heardin kanssa hänen valmistautuessaan todistamaan. .

Arnoldin mukaan Aquaman 2:n ensimmäisessä luonnoksessa hänen hahmonsa Mera oli "vahva romanttinen kaari koko elokuvan ajan ja hienoja toimintajaksoja".

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (1) Deppin fanit aloittivat "negatiivisen sosiaalisen median kampanjan", jossa Waldmanin sanoja käytettiin hashtageina häntä vastaan. Siihen sisältyi vetoomus Heardin poistamisesta Aquaman 2:sta, joka on kerännyt yli 4 miljoonaa allekirjoitusta

21:50

Johnny Depp kantaa muistikirjaansa ja puhelintaan oikeudessa

Johnny Depp kantaa muistikirjaansa ja puhelintaan Depp vastaan ​​Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnin aikana Fairfax County Circuit Courthousessa Fairfaxissa, Virginiassa maanantaina.

Loppukeskusteluja odotetaan myöhemmin tällä viikolla.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (2) Johnny Depp kantaa muistikirjaansa ja puhelintaan oikeudessa maanantaina

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (3) Näyttelijä Johnny Depp kävelee oikeussaliin tauon jälkeen maanantai-iltapäivällä

21:36

Deppin lakitiimi kyseenalaistaa konsultin Heardin vertaamisesta megatähteihin, kuten Jason Momoaan ja Gal Gadotiin.

Maanantaina iltapäivätauon jälkeisessä ristiintutkimuksessa Deppin lakitiimi kyseli alan konsultti Kathryn Arnoldia, miksi hän vertasi Amber Heardin uraa suurten tähtien, kuten Jason Momoan ja Gal Gadotin, uraan.

"Hän ei ole koskaan ollut elokuvan nimihenkilö", hän sanoi. "Hän ei ollut televisiossa vuosiin."

"Jotta tuomaristo hyväksyisi vahinkoanalyysisi, heidän olisi oltava kanssasi samaa mieltä siitä, että Heard oli meteorisen nousun jyrkänteellä", hän huomautti.

21:02

Konsultti todistaa, että Heardin ura olisi ollut noususuunnassa ilman Depp-Waldmanin lausuntoja

Kathryn Arnold todisti maanantaina, että Amber Heardin ura oli nousussa ennen Deppin entisen asianajajan Adam Waldmanin "herjaavia" lausuntoja vuonna 2020.

Waldman kertoi tiedotusvälineille, että Heard esitti vääriä väitteitä Deppin hyväksikäytöstä ja että hän järjesti "väärinkäyttöhuijauksen".

Arnold sanoi, että Heard sai negatiivisuutta sosiaalisessa mediassa, mikä pysäytti hänen uransa.

Hän vertasi Heardin uraa vastaavien alan toimijoiden uraan, mukaan lukien Jason Momoa, Zendaya, Chris Pine ja Ana de Armas - ja sanoi, että hänen uransa olisi pitänyt jatkua samassa aikataulussa.

Kaikilla heillä oli "meteorinen" nousu "tähden syntymän" -hetken jälkeen, ja he saivat tuottoisia tukisopimuksia ja valtavia palkkoja, Arnold sanoi.

"Olisi ollut erittäin järkevää uskoa, että hänen uransa olisi ollut nousujohteinen."

Arnold sanoi, että Heardin oli määrä olla LA Stylen kannessa hänen roolistaan ​​Stephen Kingin mii-sarjassa "The Stand", mutta hänet vietiin pois "Depp-Waldmanin lausuntojen" jälkeen.

Hän sanoi, että Heard tienasi 200 000 dollaria jaksoa kohden The Standissa, ja on todennäköistä, että palkkio olisi noussut sieltä agenttien kanssa käyttämällä Aquamanin menestystä.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (4) Konsultti Kathryn Arnold todistaa maanantaina Fairfax County Circuit Courthousen oikeussalissa Fairfaxissa, Va.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (5) Amber Heard puhuu asianajajansa kanssa Depp v Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnissä maanantaina

20:35

Deppin ura oli laskussa jo ennen Heardin vuoden 2018 op-ed-kappaletta, alan asiantuntija todistaa

Arnold kertoi tuomioistuimelle maanantaina, että Deppin ura oli laskussa jo ennen Washington Postin oppositiota Amber Heardin artikkelia.

Arnold sanoi, että Heardin op-ed ei vaikuttanut Deppin rooliin Pirates 6:ssa, koska elokuvaa ei ollut vielä tehty.

'Herra. Depp väittää menettäneensä rahaa "Pirates 6" -pelissä, mutta "Pirates 6" ei ole vielä edes tienannut", Arnold sanoi. "Joten, en tiedä kuinka voit menettää jotain, mitä ei ole tapahtunut."

Hän sanoi, että Deppillä oli "poikkeuksellinen" ura, mutta hänellä oli sarja "pommeja" ennen "Pirates 5" -elokuvaa, jotka eivät olleet kovin menestyneitä lipputuloissa.

Näihin elokuviin kuuluivat Mortdecai (2015), Alice Through the Looking Glass (2016) ja The Lone Ranger (2013).

Hän lisäsi, että Deppin hahmo Jack Sparrow oli "uupunut sen suhteen, mihin se voisi luovasti mennä", ja hänen käytöksensä oli myös huolissaan.

"Teollisuuden oli vaikea työskennellä hänen kanssaan", hän sanoi.

"No, puhuimme epäsäännöllisestä käytöksestä, myöhästymisestä, huumeista ja alkoholin väärinkäytöstä", Arnold lisäsi. "Ja kanteilla on ollut todella suuri vaikutus, ei vain tällä oikeudenkäynnillä, vaan myös aikaisemmilla oikeusjutuilla, joissa herra Depp on ollut mukana, koska hänen tekemisensä ympärillä on paljon julkisuutta."

Hän lisäsi: "Studioiden, varsinkin perhekeskeisen Disneyn kaltaisen studion, on vaikea olla yhteydessä tähtiin, jolla on tekstejä palaneista ruumiista ja väkivaltaisesta käytöksestä videolla."

20:27

Alan asiantuntija kertoo, että Heardin oli vaikea löytää työtä

Viihdealan asiantuntijan todistaja Kathryn Arnold todisti, että oli kysymyksiä siitä, säilytetäänkö Heard toisessa Aquaman-elokuvassa.

Hän sanoi, että ensimmäinen elokuva oli hänen "tähti syntyy" -hetki, mutta negatiivinen julkisuus vaikutti hänen rooliinsa alalla.

Heard oli aiemmin todennut, että hänen oli määrä ansaita 2 miljoonaa dollaria Aquaman 2:sta, mutta Warner Bros. päätti supistaa rooliaan vedoten "kemian puutteeseen" Heardin ja Aquaman-tähti Jason Momoan välillä.

19:50

Depp ei tiettävästi enää ota kantaa keskiviikkona

Johnny Depp ei ota kantaa keskiviikkona, Heardin lakitiimille läheinen lähde kertoi NBC Newsille.

Lähde sanoi, että Deppin todistus "on ollut merkityksetön tämän tapauksen ytimessä", eikä sen odoteta muuttuvan.

Näyttelijä voisi silti palata katsomoon myöhemmin tällä viikolla, kun Deppin tiimi kyselee vastatodistajien ennen loppukeskusteluja.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (6) Amber Heardin lakitiimi ei kutsu Johnny Deppiä katsomoon, lähteet sanoivat

19:42

Kathryn Arnold, viihdeteollisuuden konsultti, ottaa todistajanpuheen

Kathryn Arnold, viihdealan konsultti ja asiantuntija, joka on työskennellyt alalla yli 20 vuotta, on nyt paikalla, ja Heardin asianajaja Elaine Bredehoft kuulustelee häntä.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (7) Kathryn Arnold on viihteen asiantuntija, todistaja ja konsultti, joka on erikoistunut neuvomaan riita-asioita viihdettä, elokuvia ja televisiota koskevissa asioissa

19:37

Asiantuntijatodistaja kuvailee Deppin väitettyjä narsistisia piirteitä

Spiegel kuvaili useita narsistisia piirteitä, joita hän uskoo Deppin olleen, ja selitti perustelunsa sen jälkeen, kun Deppin asianajaja kyseenalaisti hänen kykynsä tehdä tuomio.

Hän sanoi, että Depp osoitti viittä yhdeksästä narsistisesta persoonallisuuden piirteestä, mukaan lukien muiden ihailun tarve, oikeutettujen hetkien näyttäminen ja empatian puute.

'Herra. Depp vaatii ihailua ympärillään olevilta ihmisiltä...tai he eivät ole enää hänen työelämässään tai työpiirissään", Spiegel sanoi.

Hän lisäsi, että kateus ja hauras itsetunto ovat kaksi muuta piirrettä, Spiegel sanoi.

"Uskon, että mustasukkaisuus on hyvä alku sille", Spiegel sanoi kateuden piirteestä viitaten Deppin väitettyihin vastalauseisiin Heardin uranhalua kohtaan ja kertoi mustasukkaisesti hänen miespuolisista näyttelijöistä.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (8) Amber Heard kuuntelee todistusta Fairfax County Circuit Courthousen oikeussalissa Fairfaxissa, Virginiassa maanantaina

19:22

Nainen poistettiin oikeussalista, kun hän piti vauvaa ja huusi: "Johnny rakastan sinua, tämä vauva on sinun"

Kun oikeus päästettiin maanantaina aamutauolle, nainen vauvan kanssa huusi, että lapsi kuului Johnnylle. Hänet saatettiin pikaisesti ulos oikeussalista.

Law & Crime Networkin isäntä Angenette Levy kertoi, että nainen galleriassa huusi: 'Johnny, minä rakastan sinua! Sielumme ovat yhteydessä!

Johnny vilkutti takaisin, kuten hän on tehnyt monien kannattajiensa kanssa. Hän vastasi pitelemällä vauvaa ja huutamalla: "Tämä vauva on sinun!"

Naisen ranneke leikattiin kädestä ja hänet poistettiin oikeustalosta.

The@LawCrimeNetwork's Angenette Levy raportoi oikeussalin ulkopuolella naisen kertoman#Johnny Depphän on hänen lapsensa isä maanantaina.pic.twitter.com/rVYHOHa0Qn

— Law&Crime Network (@LawCrimeNetwork)23. toukokuuta 2022

19:14

Depp reagoi psykiatrin kysymykseen Marlon Brandon kuolemasta puhuessaan näyttelijöiden kuulokkeiden käytöstä elokuva-alalla

Ristitutkimuksessa ennen lounastaukoa tohtori Spiegel todisti lukeneensa Deppistä kuulokkeiden avulla elokuva-alalla.

Hän oli aiemmin selittänyt vakavan päihteiden väärinkäytön kognitiivisia vaikutuksia, mukaan lukien muistin menetys ja keskittymisvaikeudet.

Hän viittasi lukemaansa raporttiin ja antoi esimerkin Deppille syötetyistä kuulokkeen kautta näyttelemisen aikana.

Deppin asianajaja Wayne Dennison kysyi tohtori Spiegeliltä näyttelijöiden kuulokkeiden käytöstä.

"En usko, että näyttelijöille annetaan rutiininomaisesti koko käsikirjoituksensa kuulokkeiden kautta", Spiegel sanoi. "Minun on vaikea uskoa sitä."

"Tiedätkö, käyttikö Marlon Brando kuuloketta?" Deppin asianajaja kysyi Spiegeliltä.

"Eikö hän ole kuollut", tohtori Spiegel kysyi. Kun asianajaja vastaa, että hän on, lääkäri vastaa: "Vastaus on ei, no, hän ei käytä sellaista nyt."

"En tiedä näyttelemisestä mitään", Spiegel myönsi. "Jos se on standardi, olen väärässä, en tiedä."

Depp peittää kasvonsa käsillään ja pudistaa päätään.

Dennison kysyy tohtori Spiegeliltä, ​​tiesikö hän Marlon Brandon käyttäneen kuuloketta elokuvissa. "Eikö hän ole kuollut", tohtori Spiegel kysyy. Tällä Depp laittaa kätensä kasvoilleen tämän kommentin jälkeen.#JohnnyDeppVsAmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/F4RFPgttQT

— Sierra Gillespie (@sierragillespie)23. toukokuuta 2022

17:50

Tohtori Spiegel kuvaa merkkejä parisuhdeväkivallasta (IPV)

"En halua puhua niistä kaikista, mutta... erityisesti ovat: yksi, jossa on joku, joka on kateellinen tai epäluuloinen", hän sanoi. "Kaksi, joku, joka hyväksyy keskimääräistä enemmän väkivalta-ajatukset. Kolmanneksi joku, jolla on nopeat ja äärimmäiset mielialan vaihtelut. Neljäs, joku, jolla on rajallinen itsehillintä.

Heardin asianajaja Elaine Bredehoft kysyi, oliko Deppillä todisteita näillä varoitusmerkeillä, Spiegel sanoi, että se oli melkein "rutiinia".

"Alat nähdä kumppanien suuttuvan, alkavan katkaista kommunikaatiota, alkaa osallistua sanallisiin, ei-verbaalisiin uhkauksiin", hän selitti.

Hän selitti myös, että narsismi voi liittyä IPV:hen, kuvailemalla narsisteja heikoksi itsehillintäksi, nopeiksi mielialanvaihteluiksi, kateellisiksi ja vallan ja kontrollin palvomiseksi.

On "rauhallisia" vaiheita, ja on tavallista, että yksilöt syyttävät uhria, hän lisäsi.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (9) Tohtori David Spiegel todistaa oikeussalissa maanantaina

17:37

Tohtori Spiegel sanoi, että hänen mielipiteensä Deppistä ovat Goldwater-säännön ohjeiden mukaisia

Asiat kuumenevat, kun tohtori Spiegel keskusteli Goldwater-säännöstä ollessaan osastolla maanantaina. Hän sanoi, että hänen mielipiteensä Deppistä ovat Goldwater Rulen ohjeiden mukaisia.

Hän lisäsi, että hän ei tarjoa mitään "nojatuolidiagnoosia" Deppistä hänen kognitiivisesta hyvinvoinnistaan.

"Jos haluat tuomariston uskovan, että asiantuntijatodistajat ovat epäeettisiä, luulen, että se on heidän päätettävissään", hän sanoi.


Säännön mukaan psykiatreilla on velvollisuus osallistua yhteiskuntaa parantavaan toimintaan.

He eivät kuitenkaan saa antaa ammatillista mielipidettä julkisuuden henkilöistä, joita he eivät ole tutkineet henkilökohtaisesti tai saaneet suostumusta keskustella mielenterveydestään julkisissa lausunnoissa.

KATSO: Asiat kuumenevat, kun tohtori Spiegel keskustelee Goldwater-säännöstä. "Jos haluat tuomariston uskovan, että asiantuntijatodistajat ovat epäeettisiä, luulen, että se on heidän päätettävissään", hän sanoo.#JohnnyDeppVsAmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/YGTizC4jvS

— Sierra Gillespie (@sierragillespie)23. toukokuuta 2022

17:17

Psykiatri hahmottelee Deppin käyttämät määrätyt ja laittomat lääkkeet, yhdistää päihteiden käytön perheväkivaltaan

Tohtori Spiegel löi maanantaina osastolla useita huumeita - sekä määrättyjä että laittomia - joita hän sanoi Deppin käyttäneen alkoholin kulutuksen lisäksi.

Hän kertoi tuomioistuimelle, että ihmiset, joilla on päihdehäiriö, ottavat laillisesti määrättyjä lääkkeitä auttaakseen heitä nukkumaan ja heräämään.

Lääkäri sanoi, että Depp käytti Seroquelia unilääkkeenä ja että se "todella tyrmää ihmisiä".

Depp käytti myös Adderallia, laillisesti määrättyä lääkettä pitääkseen hänet hereillä.

Kun näitä huumeita yhdistetään laittomiin aineisiin, kuten kokaiiniin ja MDMA:han, ja niitä käytetään kroonisesti, potilas voi tulla ärtyneeksi, kiihtyneeksi, epäluuloiseksi, mustasukkaiseksi, mahdollisesti hillityksi ja psykoottiseksi, Spiegel sanoi.

Hän sanoi, että krooninen päihteiden käyttö voi heikentää potilaan "vuorokausirytmiä".

16:56

Johnny Deppin asianajaja Camille Vasquez palaa viimeisen viikon kunnianloukkausoikeudenkäyntiin

Camille Vasquez, 37, yksi Deppin asianajajista, joka voitti massiivisen online-seurannan "grillattuaan" Amber Heardia viime viikolla, on palannut oikeussaliin maanantaina.

Vuorovaikutus Vasquezin ja Heardin välillä jännittyi ristikuulustelun aikana, ja jossain vaiheessa hän sai Heardin myöntämään, ettei hän lahjoittanut täyttä 7 miljoonan dollarin avioerosopimustaan ​​hyväntekeväisyyteen, vaikka väitti aiemmin tehneensä niin.

Kovan asianajajan seuraaja kasvoi fanien lietsomien huhujen myötä Vasquezin ja Deppin välisestä romanssista.

TMZ-toimittaja huusi hänelle tuomioistuimen ulkopuolella viime viikolla: "Ihmiset haluavat tietää, seurusteletko Johnny Deppin kanssa? Se on kaikkialla Internetissä. Voitko korjata ennätyksen, kyllä ​​vai ei?'

Kalifornian asianajaja kieltäytyi vastaamasta, kun hän nauroi, harjasi hiuksensa sivuun ja heilutti ulos kokoontuneille faneille.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (10) Asianajaja Camille Vasquez ja näyttelijä Johnny Depp kuuntelevat näyttelijän kunnianloukkausjuttua ex-vaimoa, näyttelijä Amber Heardia vastaan ​​Fairfax County Circuit Courthousen oikeussalissa Fairfaxissa maanantaina.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (11) Johnny Deppin, Camille Vasquezin (L) ja Ben Chewin asianajajat käyvät läpi muistiinpanoja oikeussalissa maanantaina

16:38

Kate Moss "todistaa keskiviikkona"

Kate Moss, 48, ottaa kantaa keskiviikkona, New York Post raportoi. Hän todistaa videolinkin kautta.

Malli oli suhteessa Deppiin vuosina 1994-1997.

Amber Heard toi Mossin esille viime viikolla antamassaan todistuksessa ja sanoi kuulleensa huhun, että Depp työnsi mallin alas portaita.

"Amber mainitsi Johnnyn exän, joka selvästi hänen mielestään ei tukenut häntä, mikä ei voinut olla kauempana totuudesta", Deppin läheinen lähde kertoi The Postille.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (12) Johnny Depp ja malli Kate Moss saapuvat Palais des Festivalsille elokuvan "Fear and Loathing in Las Vegas" näytökseen.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (13) Johny Depp ja Kate Moss

16:26

Kuka on Samuel Moniz?

Samuel Moniz on yksi Johnny Deppin lakitiimin lakimiehistä.

Hän on liittolainen Brown Rudnickissa, joka edustaa Deppiä 50 miljoonan dollarin kunnianloukkausoikeudenkäynnissä hänen entistä vaimoaan Amber Heardia vastaan.

Muita Deppin tiimin lakimiehiä ovat Ben Chew, Stephanie Calnan, Andrew Crawford, Rebecca MacDowell Lecaroz, Yarelyn Mena, Jessica Meyers ja Camille Vasquez.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (14) Samuel Moniz

16:08

Tohtori Spiegel sanoi, että Deppin huumeiden käyttö aiheutti huolestuttavaa vahinkoa hänen muistilleen

Tohtori Spiegel kertoi tuomioistuimelle, ettei hän ollut täällä syytelläkseen Deppin näyttelijätaitoja tai hänen persoonaansa, hänellä on siinä paljon parempia taitoja kuin minulla.

Lääkäri sanoi olevansa siellä puhumassa siitä, kuinka huumeet ja alkoholi voivat aiheuttaa "pahoja asioita", kun ihmiset ylittävät rajansa.

Tohtori Spiegel selvitti Deppin väärin käyttämät aineet: alkoholi, amfetamiinit, marihuana, kokaiini, LSD, ekstaasi, opiaatit ja muut, usein samaan aikaan.

Hän sanoi, että Deppin huumeiden käyttö aiheutti huolestuttavan tason vaurioita hänen muistilleen, minkä todistaa hänen entinen terapeuttinsa, joka pyysi häntä muistamaan kolme sanaa ja toistamaan ne viisi minuuttia myöhemmin.

Tohtori Spiegel sanoi: 'Mr. Depp ei muistanut heistä yhtäkään, ja se on hyvin epätavallista 50-vuotiaalle miehelle.

"Yleensä tämän ikäryhmän pitäisi muistaa kaksi tai kaikki kolme näistä sanoista. Tiedän, että hänen linjansa syötettiin hänelle myös kuulokkeista.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (15) Tohtori Spiegel sanoi: 'Mr. Depp ei muistanut heistä yhtäkään, ja se on hyvin epätavallista 50-vuotiaalle miehelle

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (16) Johnny Depp puhuu asianajajansa kanssa Fairfax County Circuit Courthousen oikeussalissa Fairfaxissa, Virginiassa

15:46

Tohtori Spiegel todistaa Deppin käytöksestä

Tohtori Spiegel todisti:'Mr. Deppin käyttäytyminen on sopusoinnussa jonkun kanssa, jolla molemmilla on päihdehäiriö, samoin kuin jonkun, joka on syyllistynyt parisuhdeväkivaltaan.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (17) Tohtori David Spiegel todistaa näyttelijä Johnny Deppin kunnianloukkausjutussa ex-vaimoa, näyttelijä Amber Heardia vastaan ​​Fairfax County Circuit Courthousen oikeussalissa Fairfaxissa.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (18) Tohtori David Mirror

15:25

KUVASSA: Johnny Deppin murtunut sormi, joka näytettiin oikeudelle

Tohtori Moore, ortopedi, kiisti Deppin kertomuksen siitä, kuinka hänen sormensa oli katkaistu. Graafiset kuvat sormesta esiteltiin oikeudessa maanantaina.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (19) Kuvassa: Deppin katkaistu sormi oikeudessa maanantaina

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (20) Kuvassa: Deppin katkaistu sormi oikeudessa maanantaina

15:11

Psykiatri tohtori David Spiegel ottaa kantaa

Psykiatri tohtori David Spiegel kutsuu Heardin tiimin osastolle. Suurimmalla osalla hänen potilaistaan ​​on päihdeongelmia.

Heardin seuraava todistaja on tohtori David Spiegel, psykiatri. Hän todistaa hoitaneensa tuhansia potilaita, joista 75 prosentilla on päihdeongelmia.#JohnnyDeppVsAmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/hmqEnsAoRP

— Sierra Gillespie (@sierragillespie)23. toukokuuta 2022

14:54

Heardin asianajaja Ben Rottenborn näytti tuomaristolle kuvia ja röntgenkuvia Deppin sormivammoista

Heardin asianajaja Ben Rottenborn näytti tuomaristolle valokuvia ja röntgenkuvia Deppin sormenvammoista.

Tohtori Moore kertoi tuomioistuimelle, että Deppin kuvaama vamma olisi aiheuttanut vamman kynnelle.

Hän sanoi, että Deppin kuvaus vammasta ei ole linjassa hänen tarkastelemiensa todisteiden kanssa.

Moore lisäsi, että lääkärit, jotka tutkivat Deppin kättä, eivät havainneet, että Deppin kädessä olisi lasinsirpaleita.

Tuomareille näytetään sitten röntgenkuvat Deppin sormivammoista.#JohnnyDeppVsAmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/TNtIxunuRR

— Sierra Gillespie (@sierragillespie)23. toukokuuta 2022

14:49

Ortopedi todistaa Deppin katkenneesta sormesta

Tohtori Richard Moore sanoi tarkistaneensa valokuvat, lääketieteelliset tiedot sekä Deppin todistukset.

Graafisia kuvia Deppin sormesta esitettiin tuomaristolle.

Depp oli todennut, että Heard katkaisi sormensa heittämällä häntä vodkapulloilla heidän tapellessaan Australiassa vuonna 2015.

Mutta lääkäri sanoi, että lääketieteelliset tiedot eivät ole vakuuttavia.

"Se ei ole yhdenmukainen sen kanssa, mitä näemme kuvatussa vammakuviossa... kuvaus oli, että käsi oli litteänä tangon päällä ja pullo murskasi sormen ylhäältä. Mutta kuvia katsottuna sormen selässä ei todellakaan ole mitään merkittävää vammaa, ja se loi vamman tyypin... ennakoimme sekä kynnen että sormen muiden osien vamman.

Lääkäri sanoi, että vamma näyttää johdonmukaisemmalta, kun sormi on puristettu kahden kovan pinnan väliin, samalla tavalla kuin liukuovien välissä.

14:39

Ensimmäinen todistaja ottaa kantaa Johnny Depp vastaan ​​Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäyntipäivänä 20

Ensimmäinen todistaja, joka ottaa kantaa tällä viikolla, on tohtori Richard Moore, ortopedinen kirurgi, joka työskentelee Wilmingtonissa, Pohjois-Carolinassa.

Johnny Deppin kunnianloukkausjuttu Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla (21) Tri Richard Moore, Jr., todistaa Fairfax County Circuit Courthousen oikeussalissa Fairfaxissa Virginiassa maanantaina

14:10

Johnny Deppin 50 miljoonan dollarin kunnianloukkauskanne Amber Heardia vastaan ​​alkaa viimeisellä viikolla

Johnny Deppaikoo ottaa kantaa tänään huippuhitissä hänen 50 miljoonan dollarin kunnianloukkauskanteensa entisen vaimon kanssaAmber Heardjoka on jo nähnyt enemmän kuin kohtuullisen osuutensa räjähtäviä paljastuksia.

Maratonin seitsemännellä ja viimeisellä viikolla alkava Pirates of the Caribbean -tähti - joka oli viimeksi kaksi viikkoa sitten - odotetaan tulevan uudelleen ristikuulusteluihin Heardin asianajajatiimin kumottavana todistajana.

On ristiriitaisia ​​raportteja siitä, minä päivänä 58-vuotias näyttelijä ottaa kantaa, ja jotkut väittävät, että se tapahtuu jo tänään.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated: 19/11/2023

Views: 5936

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.