JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (2023)

22:22

Ei perjantain tuomiota, tuomariston käsittely jatkuu tiistaina

Tuomiota Depp vs. Heard -oikeudenkäynnissä ei saatu perjantaihin mennessä, ja tuomari Penney Azcarate lähetti valamiehistön kotiin.

Neuvottelut jatkuvat muistopäivän viikonloppuloman jälkeen tiistaina klo 9.

Tämä päättää DailyMail.comin tämän viikon kokeilun live-blogin. Katsastus jatkuu tiistaina.

22:11

Jos tuomiota ei tehdä perjantaina, tuomaristo kokoontuu uudelleen muistopäivän jälkeen

Johnny Depp vs Amber Heard -oikeudenkäynnin tuomarit jatkavat harkitsemista perjantai-iltana.

Loppupuheenvuoron jälkeen tuomaristo lähetettiin keskustelemaan klo 14.57.

Aiemmin tällä viikolla tuomari Penney Azcarate kertoi tuomaristolle, että hän ei anna heille aikarajaa tämän illan pohdiskelulle, vaan sen on oltava järkeviä, ja huomautti, että illallista ei tarjoilla.

Tuomaristo voi päättää, milloin he pitävät lounastauon ja muut tauot, kunhan he pitävät ne yhdessä.

Jos tuomiota ei saada tänä iltana, neuvotteluja jatketaan tiistaina klo 9.00 ET. Neuvotteluja ei tapahdu viikonloppuna tai maanantaina, joka on vapaapäivä.

#Johnny Deppv.#Amber Heard: Saamme juuri tiedon, että tiedotusvälineitä varoitetaan noin tuntia ennen tuomion lukemista. Jos tuomiota ei tehdä tänään, neuvotteluja jatketaan tiistaina.@LawCrimeNetwork pic.twitter.com/dtdeft3jhT

— Sierra Gillespie (@sierragillespie)27. toukokuuta 2022

21:37

Kymmenen videota, jotka tallensivat 100 miljoonan dollarin Depp v Heard -oikeudenkäynnin draaman

Se on katkera 100 miljoonan dollarin kunnianloukkausoikeudenkäynti, joka on valloittanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, kun kaksi Hollywood-tähteä taistelee siitä suorana kameran edessä.

Televisioitu oikeudenkäynti Fairfaxissa, Virginiassa, on luonut viikkoja kestänyt järkyttävää materiaalia, ja MailOnline on koonnut kymmenen videota, jotka näyttävät dramaattisimmista hetkistä.

Se on vaihdellut farssisista kohtauksista - Heardin asianajajan jossain vaiheessa vastustaessa omaa kysymystään ja Deppin ovenvartijan höyrystäessä hänen laskeutumisensa aikana - Heardin emotionaaliseen todistukseen, jossa hän väittää yksityiskohtaisesti, että hänen ex-miehensä käytti häntä seksuaalisesti hyväksi.

21:26

Tuomariston käsittely käynnissä: Mistä tuomarit päättävät ja kuinka kauan tuomariston käsittely kestää?

Johnny Depp haastoi Amber Heardin oikeuteen 50 miljoonalla dollarilla ja sitten hän nosti vastakanteen häntä vastaan ​​100 miljoonalla dollarilla. Kumpikin väittää, että toinen on herjannut heitä.

Tuomarit lähetettiin keskustelemaan juuri ennen kello 15. ET. Heillä on tähän iltaan asti ja sen jälkeen voi jatkaa tiistaina klo 9. Neuvottelut eivät tapahdu viikonloppuna tai maanantaina, joka on vapaapäivä.

Tuomaristo päättää molemmista kanteista, ja on mahdollista, että se voi todeta sekä Deppin että Heardin syyllisiksi, molemmat syyttömiksi tai vain toisen syyllisiksi.

Ei ole mahdollista tietää, kuinka kauan pohdiskelu kestää.

Kun tuomaristo harkitsee asiaa, sen on keskityttävä paitsi siihen, onko kyseessä väärinkäyttö, myös siihen, voidaanko Heardin oppositioteosta pitää laillisesti kunniaa loukkaavana.

Itse artikkeli keskittyy enimmäkseen perheväkivallan poliittisiin kysymyksiin, mutta Deppin asianajaja viittaa artikkelin kahteen kohtaan sekä verkkootsikkoon, jonka he sanovat herjaavan Deppiä.

Ensimmäisessä kohdassa Heard kirjoittaa, että "kaksi vuotta sitten minusta tuli perheväkivaltaa edustava julkisuuden henkilö ja tunsin kulttuurimme vihan täyden voiman." Deppin asianajajat kutsuvat sitä selväksi viittaukseksi Deppiin, koska Heard syytti Deppiä julkisesti perheväkivallasta vuonna 2016 - kaksi vuotta ennen kuin hän kirjoitti artikkelin.

Toisessa kohdassa hän toteaa: "Minulla oli harvinainen näkökulma nähdä reaaliajassa, kuinka instituutiot suojelevat pahoinpitelystä syytettyjä miehiä."

Verkkootsikossa lukee "Amber Heard: Puhuin seksuaalista väkivaltaa vastaan ​​- ja kohtasin kulttuurimme vihan."

'Hän ei maininnut hänen nimeään. Hänen ei tarvinnut", Chew sanoi. "Kaikki tiesivät tarkalleen, kuka ja mistä Ms Heard puhui."

Heardin asianajajat sanoivat, että Heardia ei voida pitää vastuussa otsikosta, koska hän ei kirjoittanut sitä, ja että artikkelin kaksi kohtaa eivät koske itse väärinkäyttösyytöksiä, vaan sitä, kuinka Heardin elämä muuttui sen jälkeen, kun hän teki ne.

Rottenborn kertoi valamiehistöille, että vaikka heillä on taipumus uskoa Deppin väitettä, ettei hän koskaan käyttänyt väärin Heardia, hän ei silti voi voittaa tapaustaan, koska Heardilla on ensimmäisen lisäyksen oikeus ottaa kantaa julkiseen keskusteluun.

21:21

Johnny Depp tervehtii faneja, kun hän lähtee oikeustalosta odottamaan tuomiota

Johnny Depp havaittiin tervehtimässä kannattajia, kun hän lähti Fairfaxin piirikunnan oikeustalosta perjantaina odottamaan oikeudenkäyntiä 50 miljoonan dollarin kunnianloukkausjutussa ex Amber Heardia vastaan.

Hän halasi lakitiimiä, nyrkki pumppasi ilmaa oikeussalissa, kätteli oikeustalon ulosottomiehiä ja heilutti faneille.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (1) Johnny Depp viitoittaa katsojia oikeudessa päätettyään Fairfax County Circuit Courthousessa.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (2) Depp kättelee poliisia poistuessaan Fairfax Countyn oikeustalosta 27. toukokuuta 2022

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (3) Depp vilkuttaa kannattajilleen ajoneuvostaan ​​lähteessään Fairfaxin piirikunnan oikeustalosta

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (4) Depp vilkuttaa kannattajille lähteessään Fairfax Countyn oikeustalosta

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (5) Depp syleilee asianajajaansa Benjamin Chewiä päätettyään kiistelynsä entisen vaimonsa Amber Heardin kunnianloukkausjutussa.

20:51

Amber Heard halaa asianajaja Elaine Bredehoftia, lähtee oikeustalosta sisarensa Whitney Henriquezin kanssa

Amber Heard halasi asianajajaansa Elaine Bredehoftia ja lakitiiminsä jäseniä perjantaina loppukeskustelun jälkeen, minkä jälkeen hänet nähtiin poistuvan oikeustalosta sisarensa Whitney Henriquezin kanssa.

Loppupuheenvuorot päättyivät aiemmin tänään ja nyt neuvottelut ovat käynnissä.

Loppupuheiden kumoamisen aikana Deppin asianajaja Camille Vasquez käytti aikaa osoittaakseen tuomaristolle, että Amber Heard on "nainen, joka polttaa siltoja".

"Olet ehkä huomannut, että kukaan muu kuin hänen sisarensa ei ilmestynyt Miss Heardille tässä oikeussalissa", hän sanoi. "Jokainen todistaja, joka matkusti Virginiaan hänen puolestaan, oli palkattu asiantuntija. Tämä on nainen, joka polttaa siltoja. Hänen läheiset ystävänsä eivät ilmesty hänen luokseen.

Heardin sisar, joka oli kuulemma ainoa, joka tuki Heardin väitettä hyväksikäytöstä "portaiden tapauksen" aikana, oli oikeussalissa tukemassa häntä useita päiviä.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (6) Amber Heard halaa asianajajaansa Elaine Bredehoftia käytyään päätöskeskustelun Fairfax County Circuit Courthousessa Fairfaxissa, Va., perjantaina 27. toukokuuta 2022.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (7) Kuuli halauksia lakitiiminsä jäseniä

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (8) Kuuli halauksia lakitiiminsä jäseniä

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (9) Heard lähtee Fairfax Countyn oikeustalosta perjantaina päätöskeskustelun jälkeen

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (10)

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (11)

20:42

Tuomari Azcarate saa aplodit tuomioistuimelta, kun valamiehistön neuvottelut alkavat

Tuomari Penney Azcarate sai aplodit oikeussalista sen jälkeen, kun valamiehistö lähetettiin aloittamaan neuvottelut Johnny Deppin ja Amber Heardin välisessä korkean profiilin kunnianloukkaustapauksessa.

Kuusi viikkoa kestänyt todistus päättyi perjantai-iltapäivänä Fairfaxin piirikunnan oikeustalossa molempien osapuolten päätöskeskustelun jälkeen.

Tuomari Azcarate kiitti oikeustoimittajaansa Judya, jota hän kutsui "rockstariksi", ja kiitti myös asianajajia heidän "ammattimaisuudestaan" ja "kovasta työstään" sekä "ystävällisyydestä ja erinomaisesta käytöksestä", jota he osoittivat hänen henkilökunnalleen, oikeustalon henkilökunnalle, varajäsenet ja paikallinen sheriffin osasto.

Tätä seurasi sydämelliset aplodit.

"No, se on ensimmäinen", hän sanoi nauraen.

Heardin asianajaja Elaine Bredehoft puhuu kiittäen tuomaria, ja sitten Deppin asianajaja Benjamin Chew huutaa: 'Se on yksi asia, jota neiti Bredehoft ja me kunnioittavasti kiistämme. Täysin samaa mieltä!'

Oikeussali purskahti nauruun.

"No, hyvä", Azcarate sanoi Chew'lle. "Olen iloinen, että viimeisenä päivänä meillä on vihdoin sopimus."

KATSO: Tuomari Azcarate kiittää tuomioistuinta, ja hän saa aplodit. Bredehoft kiittää häntä, minkä jälkeen Chew sanoo: "Se on yksi asia, josta Miss Bredehoft ja me kunnioittavasti kiistämme - samaa mieltä. Täysin samaa mieltä!"#JohnnyDeppVsAmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/VbzH3aVCL4

— Sierra Gillespie (@sierragillespie)27. toukokuuta 2022

20:33

Heardin asianajajat vaativat tuomaristoa "antamaan Amberille äänensä takaisin"

Amber Heard käytti viimeiset kuusi minuuttia, jotka heillä oli jäljellä, pyytääkseen tuomaristoa ajattelemaan muita hyväksikäytön uhreja ja "antamaan Amberille äänensä takaisin".

Se on näin yksinkertaista: Jos uskot, että Depp loukkasi Amberia kerran koskaan... Silloin työsi on erittäin helppoa, Benjamin Rottenborn sanoi.

"Todisteet osoittavat, että neiti Heard ei syyllistynyt väärinkäytöksiin... Todisteet osoittavat, että häntä pahoinpideltiin juuri niin kuin hän, mutta myös hänen väitteitään tukevat todistajansa väittävät hänen olevan."

"Kuulit eilen osastolla Amber Heardin kertovan sinulle, mitä hän on kokenut sen seurauksena, että herra Depp lupasi tuoda hänelle maailmanlaajuisen nöyryytyksen."

"Anna Amber Heardille hänen äänensä takaisin. Anna Amber Heardille hänen äänensä takaisin.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (12) Heardin asianajaja Benjamin Rottenborn puhuu Fairfax County Circuit Courthousessa Fairfaxissa, Va., perjantaina 27. toukokuuta 2022

20:18

Vasquez syyttää Heardia valehtelijaksi ja ottamaan "elämän roolin hyväksikäyttöä edustavana julkisuuden henkilönä"

Vasquez syytti Amber Heardia valehtelemisesta hyväksikäytöstä ja sanoi, että hän otti "elämän roolin hyväksikäyttöä edustavana julkisuuden henkilönä".

Loppukeskusteluissa Vasquez viittasi äänitallenteelle jääneisiin Heardin lausuntoihin, joissa hän myönsi lyöneensä Deppiä todisteena hyväksikäytöstä.

"Todisteet osoittavat ylivoimaisesti, että rouva kuullut on hyväksikäyttäjä ja että hän on valehtelija", Vasquez sanoi. – Hän valehteli herra Deppistä ja otti elämänsä roolin hyväksikäyttöä edustavana julkisuuden henkilönä. '

Hän lisäsi, että Heard yritti tehdä itsestään hyväksikäyttäjien edustajan, mutta hän "ei ansaitse" sitä roolia.

"Kun harkitset, kysy itseltäsi, miksi herra Depp kestäisi tämän", Vasquez sanoi. "Jokaisen hänen elämänsä kiusallisen yksityiskohdan paljastaminen kansallisessa televisiossa, jos hän oli syyllinen mihinkään, mistä Ms Heard syyttää häntä."

20:13

Vasquez vastustaa ensimmäisen lisäyksen argumenttia ja sanoo, että se ei suojaa valheita

Perjantaina Vasquezin vastalauseessa hän torjui Heardin väitteen, jonka mukaan oli hänen First Amendment -oikeutensa julkaista vuoden 2018 lausuntonsa.

"Mutta ensimmäinen lisäys ei suojele valheita, jotka loukkaavat ja herjaavat ihmisiä", Vasquez sanoi. 'Ja siinä on eroa. Ms Heardilla ei ole oikeutta kertoa maailmalle, että herra Depp pahoinpiteli häntä fyysisesti tai seksuaalisesti, vaikka se ei ole totta.

"Se on amerikkalaisen yhteiskunnan ydinarvo, että olet syytön, kunnes hänet todistetaan syylliseksi", Vasquez sanoi. – Tässä maassa vallitsee syyttömyysolettama. Ihmisen elämää ei saa tuhota perusteettomalla syytteellä eikä mahdollisuudella puolustautua.

19:59

Tuomariston käsittely alkaa

Depp vs. Heard -oikeudenkäynnin loppupuheenvuorot ovat päättyneet ja tuomaristo on lähetetty aloittamaan neuvottelut.

Tuomari Penney Azcarate opasti tuomaristoa seuraavissa vaiheissa.

Tuomaristo päättää nyt sekä Deppin 50 miljoonan dollarin kannesta että Heardin 100 miljoonan dollarin vastakannesta.

19:52

Vasquez lopettaa vastaväitteen, halaa Deppiä

"Kun harkitset, kysy itseltäsi, miksi herra Depp kestäisi tämän? Hän paljastaa elämänsä jokaisen yksityiskohdan kansallisessa televisiossa.

Vasquez palaa sitten istuimelleen ja halaa Deppiä.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (13)

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (14)

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (15)

19:40

Johnny Depp vs Amber Heard oikeudenkäynti: Milloin tuomio julkaistaan?

Se on iso kysymys suuren profiilin saaneessa Johnny Deppin ja Amber Heardin välisessä tapauksessa, joka on vanginnut katsojia ympäri maailmaa.

Milloin tuomio julkaistaan?

Molemmat osapuolet esittivät päätöspuheenvuoronsa perjantaiaamuna. He esittävät nyt vastaperustelunsa ennen tuomariston käsittelyä.

Tuomariston käsittelyn odotetaan alkavan perjantaina iltapäivällä. Tuomio voi tulla jo perjantai-iltana.

Jos tuomaristo ei tee päätöstä, he palaavat tiistaina klo 9. Neuvotteluja ei tapahdu viikonloppuna tai maanantaina, joka on vapaapäivä.

Depp toivoo, että oikeudenkäynti auttaa palauttamaan hänen maineensa, vaikka siitä onkin muodostunut spektaakkeli, jossa oikeussalissa olevat kamerat tallentavat jokaisen käänteen yhä innostuneemmalle yleisölle, kun fanit punnisivat sosiaalisessa mediassa ja asettuivat yön yli halutuille oikeussaleille.

"Tässä herra Deppin tapauksessa ei ole koskaan ollut kyse rahasta", sanoi Deppin asianajaja Benjamin Chew. "Kyse on herra Deppin maineesta ja hänen vapauttamisestaan ​​vankilasta, jossa hän on asunut viimeiset kuusi vuotta."

Heardin asianajaja J. Benjamin Rottenborn sanoi, että oikeusjuttu ei koske Deppin mainetta, vaan se on osa jatkuvaa herjauskampanjaa, jonka Depp käynnisti sen jälkeen, kun Heard haki avioeroa.

19:29

Deppin asianajaja Vasquez aloittaa vastaväitteet syyttämällä Heardin tiimiä todistajanlausuntojen vääristämisestä

Deppin asianajaja Camille Vasquez otti vastaväitteet haltuunsa lounaan jälkeen perjantaina ja syytti Heardin tiimiä todistajanlausuntojen vääristämisestä.

Vasquez syytti myös Heardia valehtelusta.

"Hän on tullut liian pitkälle, hän ei voi perääntyä", Vasquez sanoi. "Hän on valehdellut liian monta kertaa liian monelle ihmiselle."

Vasquez väitti, että Heardin valheet alkoivat kuusi vuotta sitten tänään, kun hän haki TRO:ta ja syytti Deppiä julkisesti perheväkivallasta.

– Hänen tarinansa on jatkuvasti liikkuva kohde. Se ei koskaan pysy samana. Herra Depp omistaa virheensä. Näit hänen tekevän sitä telineellä.

19:18

Tuomioistuin jatkaa molempien osapuolten vastaväitteillä

Tuomioistuin on jatkanut toimintaansa lounastauon jälkeen, ja nyt valamiehistö kuulee vastaväitteitä molemmilta osapuolilta.

Deppin joukkueelle on varattu 39 minuuttia.

Heardin joukkueelle on varattu kuusi minuuttia.

Tuomariston käsittelyn odotetaan alkavan tänään iltapäivällä. Jos tuomaristo ei pääse sopuun tuomiosta, he palaavat tiistaina klo 9. Neuvotteluja ei tapahdu viikonloppuna tai maanantaina, joka on vapaapäivä.

Katso Johnny Depp vs Amber Heard -oikeudenkäynti suorana DailyMail.comin kotisivulla.

19:15

Depp nyrkki pumppaa ilmaa, hymyilee faneille lounastauolla

Johnny Depp pumppasi nyrkkinsä innoissaan ilmaan ja hymyili faneille lounastauolla Fairfax County Courthousessa perjantaina.

Näyttelijä piti yhdellä kädellä sateenvarjoa kävellessään ulos.

Säävaroitus räjähti oikeussalissa aiemmin päätöskeskustelun aikana. Aluksi sen luultiin olevan Amber Alert, mutta myöhemmin se määritettiin säähälytykseksi.

Sade ja ankarat myrskyt iskivät tänään Virginian Fairfaxiin, ja tulvavaroitus on voimassa.

Mutta huono sää ei lannistanut fanien henkeä, kun he seisoivat ulkona sadeponchot päällään sateenvarjojen alla toivoen vilauksen Deppiä.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (16) Johnny Depp elehtii faneille tauolla Amber Heardia vastaan ​​käydyn kunnianloukkausoikeudenkäynnin viimeisenä päivänä Fairfaxissa, Virginiassa, Yhdysvalloissa, 27. toukokuuta 2022.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (17) Fanit odottavat sateessa vilauksen näyttelijä Johnny Deppiä hänen kunnianloukkausoikeudenkäynnin viimeisenä päivänä Amber Heardia vastaan ​​Fairfaxissa, Virginiassa, Yhdysvalloissa, 27. toukokuuta 2022.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (18) Fanit odottavat sateessa nähdäkseen näyttelijä Johnny Deppin

18:38

Bredehoft sanoo, että Heard ei ole tienannut täyttä 7 miljoonaa dollaria, jonka hän lupasi ACLU:lle, koska hänen on täytynyt maksaa 6 miljoonaa dollaria asianajajapalkkioita

Heardin asianajaja sanoi, että näyttelijä aikoo edelleen pelata ACLU:lle ja Los Angelesin lastensairaalalle antamiaan lupauksia.

Loppupuheenvuoron aikana Bredehoft sanoi, että hän ei ollut pystynyt maksamaan kaikkia 7 miljoonaa dollaria, koska hänellä on ollut poikkeuksellisen korkeat oikeudenkäyntikulut Deppin oikeudenkäynnin jälkeen.

Heardin todistajanlausunnossa aiemmin oikeudenkäynnissä hän sanoi, että Depp haastaa hänet oikeuteen, mikä esti häntä täyttämästä lupaustaan ​​lahjoittaa koko 7 miljoonan dollarin avioeroratkaisu.

Heard on kuitenkin väittänyt useaan otteeseen – mukaan lukien Valan alla Deppin vuoden 2020 kunnianloukkaustapauksessa Isossa-Britanniassa – että hän oli lahjoittanut koko ratkaisun hyväntekeväisyyteen.

Hän myönsi lopulta osastolla Camille Vasquezin kuulusteluissa, ettei hän ollut maksanut lupaamansa.

18:29

Heardin asianajaja Elaine Bredehoft vastustaa väitettä, että näyttelijän hyväksikäyttösyytökset ovat "huijausta", väittää "Waldmanin lausunnot" tuhonneen hänen elämänsä.

Heardin tiimin loppupuheen toisessa osassa hänen asianajajansa Elaine Bredehoft torjui toisen osapuolen ehdotuksen, jonka mukaan hänen väärinkäyttösyytöksensä ovat "huijausta".

'He ovat sanoneet, että hänellä on tämä koko huijaus... mutta mikä olisi Amber Heardin motiivi luoda huijaus tai tehdä tämä tai keksiä mitään?'

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (19) Heardin asianajaja Elaine Bredehoft puhuu loppupuheenvuoron aikana Fairfax County Circuit Courthousessa

18:18

Tuomioistuimen lounastauko ennen vastaväitteitä

Tuomari Penney Azcarate vapautti valamiehistön ja muun oikeussalin tunnin lounastauolle.

Vastaväitteet käydään, kun oikeus jatkaa tänään iltapäivällä.

Tuomari Azcarate "takaa henkilökohtaisesti" tuomaristolle, että vastaväitteet eivät kestä yhteensä 45 minuuttia.

Oikeudenkäynnin odotetaan jatkuvan klo 14.10. ET. Deppin tiimillä on 39 minuuttia aikaa esittää ja Heardin tiimillä kuusi minuuttia.

18:04

Amber Heard pyyhkii kyyneleet asianajajansa loppupuheen aikana

Amber Heard pyyhki kyyneleet ja näytti järkyttyneeltä, kun hänen asianajajansa Benjamin Rottenborn tyrmäsi monia tapauksia, joissa Heardin väitettiin hyväksikäyttöä.

Hän hieroi päätään ennen kuin hengitti muutaman kerran syvään ja hillitsi itsensä.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (20) Amber Heard pyyhkii kyyneleet asianajajansa loppupuheen aikana

17:58

Heardin asianajajat väittivät, että hänen oped-teoksensa on ensimmäisen lisäyksen mukainen sananvapaus.

Heardin asianajajat väittivät, että hän oli kertonut totuuden ja että hänen kommenttinsa kuuluivat sananvapauteen Yhdysvaltain perustuslain ensimmäisen lisäyksen mukaan.

"Avainkysymyksesi, johon sinun on vastattava, on "antaako ensimmäinen lisäys rouva Heardille oikeuden kirjoittaa hänen kirjoittamansa sanat?" Rottenborn kertoi tuomaristolle. "Et voi samanaikaisesti puolustaa ensimmäistä lisäystä ja löytää Johnny Deppin hyväksi."

17:12

Oikeudessa esitetty video, jossa Depp paiskaa keittiön kaappeja

Heardin asianajaja Rottenborn soitti oikeudessa Heardin tallentaman videon, jossa Depp löi keittiön kaappeja.

Rottenborn kääntyi valamiehistön puoleen ja kysyi: 'Näetkö neiti Heardin nauravan tuossa? Hän ei naura sille.

'Herra. Depp tässä oikeussalissa tällä hetkellä nauraa ja tekee pilkkaavia huomautuksia, kun tuota videota toistetaan, mutta se ei ole naurun asia", hän kertoi valamiehille.

"Kuka tekee sen?" hän kysyi. "Kuka tekee sen?"

17:04

Amber Alert häiritsee Rottenbornin loppupuheenvuorot

Päätöspuheenvuorot keskeytettiin hetkeksi perjantaiaamuna, kun Amber Alert soi ja lähetti hätähälytysääniä kaikkialle oikeussaliin.

Heardin asianajaja Benjamin Rottenborn piti tauon ennen kuin tuomari rohkaisi häntä jatkamaan.

"Ihmiset saavat sen luultavasti puhelimiinsa, joita ei ole hiljennetty", Circuit Courtin tuomari Penney Azcarate sanoi ja lisäsi "mutta mielestäni olemme kunnossa."

Hälytys soi toisen kerran, mutta Rottenborn jatkoi huomautuksiaan.

16:44

"Nämä sanat ovat ikkuna Amerikan suosikkimerirosvon sydämeen ja mieleen": Heardin asianajaja sanoi rivoista teksteistä

Kuulemma asianajaja Benjamin Rottenborn muistutti päätöspuheenvuorossaan valamiehistöä nimenomaisista tekstiviesteistä, joiden väitettiin lähettäneen Deppin ystävilleen tai työtovereilleen.

"Toivottavasti c—t:n mätänevä ruumis on hajoamassa Honda civicin f——g:n tavaratilassa", sanotaan tekstissä vuodelta 2016.

Toisessa tekstissä Depp väitti kirjoittaneen seksistä Heardin "poltetun ruumiin" kanssa.

"Minulla ei ole armoa, en pelkoa enkä unssiakaan tunteita tai sitä, mitä luulin kerran rakkaudeksi tähän kullankaivamiseen, matalaan tasoon, tusinaan penniäkään, jämäkkää, turhaan roikkuvaa ylikäytettyä läppäkalatoria", Depp kirjoitti toisessa tekstissä. .

Rottenborn viittasi näihin teksteihin loppupuheenvuorossaan.

"Nämä sanat ovat ikkuna Amerikan suosikkimerirosvon sydämeen ja mieleen", hän sanoi. "Tämä on oikea Johnny Depp."

Rottenborn: Nämä sanat ovat ikkuna Amerikan suosikkimerirosvon sydämeen ja mieleen.#JohnnyDeppVsAmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/5Jzcrl1mgy

— Sierra Gillespie (@sierragillespie)27. toukokuuta 2022

16:35

Heardin asianajaja Benjamin Rottenborn kertoi tuomaristolle, että jos herra Depp pahoinpiteli Amberia edes kerran, hän voittaa.

Heardin asianajaja Benjamin Rottenborn aloittaa loppukeskustelun heidän puolellaan 15 minuutin aamutauon jälkeen.

Hän sanoi tuomaristolle "jos Depp pahoinpiteli Amberia edes kerran, hän voittaa."

"Emmekä puhu vain fyysisestä väkivallasta", hän sanoi ja lisäsi, että se sisältää myös "emotionaalisen väkivallan, henkisen väkivallan, taloudellisen väkivallan ja seksuaalisen hyväksikäytön".

Rottenborn aloitti loppupuheenvuoronsa ja pyysi tuomaristoa pohtimaan, millaisen viestin Deppin tiimi lähettää perheväkivallan uhreille.

"Ajattele viestiä, jonka herra Depp ja hänen asianajajansa lähettävät Amberille, ja lisäksi kaikille perheväkivallan uhreille kaikkialla", Rottenborn sanoi. "Jos et ottanut kuvia, sitä ei tapahtunut. Jos otit kuvia, ne ovat väärennettyjä. Jos et kertonut ystävillesi, valehtelet. Jos kerroit ystävillesi, he ovat osa huijausta.

"Jos et hakenut lääketieteellistä hoitoa, et loukkaantunut", Rottenborn jatkoi. "Jos etsit lääketieteellistä hoitoa, olet hullu. Jos teet kaikkesi auttaaksesi puolisoasi, rakastamaasi henkilöä, pääsemään eroon murskaavasta huumeiden ja alkoholin väärinkäytöstä, joka pyörittää hänet raivoa täynnä olevaksi hirviöksi, olet nalku.

Hän lisää, että "Jos jätät hänet Deppin maailmassa, hän tekee kaikkensa aloittaakseen "globaalin nöyryytyksen kampanjan sinua vastaan" ja tuhotakseen elämäsi.

"Ja juuri sitä he yrittävät saada sinut valamiehistön rikoskumppaniksi."

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (21) Amber Heardin asianajaja Benjamin Rottenborn puhuu loppupuheenvuoron aikana Fairfax County Circuit Courthousessa

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (22) Heard puhuu lakitiiminsä kanssa Fairfax County Circuit Courthousen oikeussalissa Fairfaxissa, Virginiassa, Yhdysvalloissa, 27. toukokuuta 2022. Depp haastoi ex-vaimonsa Amber Heardin kunnianloukkauksesta Fairfax County Circuit Courtissa sen jälkeen, kun tämä kirjoitti väitteen vuonna 2022. The Washington Post vuonna 2018 viittasi itseensä "perheväkivaltaa edustavaksi julkisuuden henkilöksi".

16:27

Depp heiluttaa faneille tauon aikana

Johnny Depp heilutti ihaileville faneilleen perjantain aamutauolla.

Näyttelijä saapui oikeuteen tänä aamuna, jossa hän hymyili yleisölle ja nosti peukkua autostaan.

Yksi fani oli pukeutunut kapteeni Jack Sparrowiksi.

Toisella fanilla oli kyltti, jossa luki: "Tämä on päivä, jonka muistat aina päivänä, jolloin melkein sait kapteeni Jack Sparrow'n kiinni", joka on lainaus Pirates of the Caribbean -elokuvasta.

Amber Heardilla on myös muutamia faneja.

Eräs mies piti kylttiä, jossa luki "Seison Amberin kanssa."

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (23) Johnny Depp lähtee tauolle Depp v. Heard -oikeudenkäynnin aikana Fairfax County Circuit Courthousessa Fairfaxissa, Virginiassa 27. toukokuuta 2022.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (24)

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (25) Johnny Deppin fanit kannustavat näyttelijää Fairfax County Circuit Courthousen ulkopuolella Johnny Deppin ja Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnin viimeisenä päivänä Fairfaxissa, Virginiassa, Yhdysvalloissa, 27. toukokuuta 2022.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (26) Näyttelijä Johnny Deppin kannattajat odottavat Fairfaxin piirikunnan oikeustalon ulkopuolella

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (27) Näyttelijä Johnny Deppin kannattajat kokoontuvat Fairfax Countyn oikeustalon ulkopuolelle

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (28) Dan Kim, 26, pitää kylttiä Amber Heardin tueksi Johnny Depp -fanien keskellä Fairfax County Circuit Courthousen ulkopuolella Johnny Deppiä vastaan ​​Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnin viimeisenä päivänä Fairfaxissa, Virginiassa, Yhdysvalloissa, 27. toukokuuta. 2022

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (29) Dan Kim, 26, pitää kylttiä Amber Heardin tukena Johnny Depp -fanien keskellä Fairfax County Circuit Courthousen ulkopuolella kunnianloukkausoikeudenkäynnin viimeisenä päivänä.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (30) Näyttelijä Johnny Depp hymyilee faneille tauon jälkeen Amber Heardia vastaan ​​käydyn kunnianloukkausoikeudenkäynnin viimeisenä päivänä Fairfaxissa, Virginiassa, Yhdysvalloissa, 27. toukokuuta 2022. REUTERS/Evelyn Hockstein

16:02

Deppin asianajaja Benjamin Chew sanoo, että tässä tapauksessa on kyse taistelusta totuuden puolesta ja näyttelijän tahratun maineen palauttamisesta.

Deppin asianajaja Benjamin Chew sanoo, että tässä tapauksessa ei ole kyse rahasta - vaan että kyse on taistelusta totuuden puolesta ja näyttelijän tahratun maineen palauttamisesta.

"Kyse ei ole koskaan ollut rahasta. Kyse ei myöskään ole Miss Heardin rankaisemisesta. Kyse on vapauttamisesta vankilasta, jossa hän on asunut viimeiset kuusi vuotta. Siitä on kuusi vuotta tähän päivään.

– Tämä tapaus kertoo sinulle tarinansa ja totuuden siitä, mitä todella tapahtui. Kyse on hänen maineensa palauttamisesta. Kyse on herra Deppin lapsille Lily-Roselle ja Jackille osoittamisesta, että totuus on taistelemisen arvoinen.

Hän kertoi tuomaristolle, että Depp ei ole koskaan väittänyt olevansa täydellinen, mutta se ei ansainnut, että hänen perintönsä "tuhotettiin ilkeällä valheella".

"Valheet ovat kasvaneet ja metastasoituneet ajan myötä", Chew sanoi. "Ja ne on pysäytettävä."

Chew osoitti #MeToo-liikettä ja totesi tiukasti, ettei muita naisia ​​tullut esiin.

"Me Too on tärkeä liike, liike, jota herra Depp tukee ja johon uskoo", Chew sanoi. "Se on todellisia hyväksikäytöstä selviytyneitä, ei neiti Heard. Todelliset uhrit tarvitsevat suojelua, ja todellisten tekijöiden on kohdattava seuraukset.

#MeToo on liike vuodesta 2017 lähtien, jossa monet naiset esittivät syytöksiä voimakkaissa asemissa olevien miesten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mutta kukaan ei tullut esiin. Kate Moss todisti tällä viikolla oikeudessa, ettei hän ollut koskaan ollut väkivaltainen häntä kohtaan.

Chew sanoi, että Heard hyödynsi vain #MeToo-liikettä kirjoittaessaan Washington Post -julkaisun vuonna 2018.

Mutta "Heard ei ole todellinen hyväksikäytön uhri", Chew sanoi.

"Tämä on MeToo ilman MeToota."

15:46

Tässä on katsaus tuomiolomakkeen osaan

Tällä tuomiolomakkeella on seitsemän kysymystä per lausunto, mikä tarkoittaa kaikkiaan 21 kysymystä op-Edistä, Deppin asianajaja Benjamin Chew sanoi.

Hän pyytää tuomareita vastaamaan "kyllä" kaikkiin kysymyksiin.

"Hän ei ansaitse, että hänen elämänsä ja perintönsä tuhotaan ilkeällä valheella", Chew sanoi.

"Hänen tahraaminen hyväksikäyttäjänä merkitsee hänen tuhoamista monien näiden [fanien] silmissä, jotka eivät koskaan katso häntä samalla tavalla."

Tässä on katsaus tuomiolomakkeen osaan. Chew muistiinpanoja, kussakin lausunnossa on seitsemän kysymystä, mikä tarkoittaa kaikkiaan 21 kysymystä op-edistä. Chew pyytää tuomareita vastaamaan "kyllä" kaikkiin kysymyksiin.#JohnnyDepVsAmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/PbRXBEJArQ

— Sierra Gillespie (@sierragillespie)27. toukokuuta 2022

15:40

KATSO: Deppin asianajajan Camille Vasquezin täydellinen päätöspuheenvuoro

"Meillä on vuori todistamattomia väitteitä, jotka ovat villejä, ylivoimaisia ​​ja epäuskottavia", Camille Vasquez sanoi. "Et voi valita ja valita, kumpaa näistä villeistä väitteistä uskoa ja mitkä jättää huomiotta. usko kaikkea tai älä mitään.

"Joko hän on todella hirvittävän pahoinpitelyn uhri tai hän on nainen, joka on valmis sanomaan mitä tahansa", Vasquez sanoi.

Vasquez päättää oman osuutensa päätöspuheenvuorosta. Benjamin Chew aloittaa toisen puoliajan.

'Olet nyt oppinut tuntemaan oikean Amber Heardin. Pelottavaa", hän sanoi

15:36

Vasquez puuttuu "portaiden tapaukseen" ja kertoo tuomarille, että Whitney Henriquez on ainoa henkilö, joka tukee Heardin tarinaa

Vasquez puuttui "portaikkokohtaukseen" ja kertoi tuomarille, että Heardin sisar Whitney Henriquez on ainoa henkilö, joka tukee Heardin tarinaa, jonka Depp osui Henriqueziin.

Henriquez oli aiemmin todennut, että hän oli kattohuoneistossa Heardin ja Deppin kanssa tappelun aikana. Hän sanoi, että Depp löi häntä selkään ja Heard löi sitten Deppiä.

Mutta Depp väitti keskiviikkona, että Heard päästi pahoinpitelynsä paitsi häneen, myös sisareen.

Hän kertoi tuomioistuimelle, että hän muistaa nähneensä Heardin nappaavan sisarensa Whitney Henriqueziin ja "työntävän häntä ympäriinsä".

15:16

Miten Johnny Deppin asianajaja Camille Vasquez nousi valokeilassa

Vasquez, 37, on Brown Rudnickin nuorempi asianajaja, joka on varastanut Deppin eeppisen 50 miljoonan dollarin kunnianloukkausoikeudenkäynnin.

Aloitteleva asianajaja on ihastunut katsojiin Amber Heardin huolellisella ristikuulustelullaan, nopeilla palokysymyksillä ja intensiivisellä yhteenotolla näyttelijän kanssa.

Vasquez herätti myös kuumeisia juoruja verkossa hänen oletetusta läheisestä suhteestaan ​​Deppiin ja heidän "flirttailevasta" kehonkielestään, vaikka raporttien mukaan heidän suhteensa on tiukasti ammattimaista - ja hänellä on jo poikaystävä.

Hän sai pääroolin viime hetkellä, kun Deppin tiimi vetosi suunnitelmaan, jonka mukaan tunnettu TV:n "superlakimies" Kathleen Zellner grillaa hänen entisen vaimonsa.

The Pirates of the Caribbean -näyttelijä, 58, palkkasi Zellnerin Making a Murderer -elokuvasta mainetta helmikuussa sen jälkeen, kun hän oli katsellut Netflix-show'n jaksoja, joissa hän taistelee tuomitun tappaja Steven Averyn raivaamiseksi.

Deppillä oli vuosikymmeniä menestynyt virheellisten tuomioiden kumoaminen, joten Depp tunsi Zellnerillä, 64, olleen painoarvoa ja kokemusta poimia aukkoja Heardin todisteisiin.

Mutta DailyMail.com ymmärtää, että hänen olemassa oleva lakitiimi, jota johti kokenut asianajaja Ben Chew, varoitti Zellneria yhdistämästä monimutkaiseen tapaukseen yhdestoista tunnilla – ja työ meni sen sijaan Vasquezille, Chew'n korkean profiilin asianajotoimiston Brown Rudnickin osakkaalle.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (31) Johnny Deppin asianajaja Camille Vasquez antaa loppupuheen Deppin entisen vaimonsa Amber Heardin kunnianloukkausjutussa Fairfax County Circuit Courthousessa 27. toukokuuta 2022.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (32) Vasquez saapui pukeutuneena täysin valkoiseen, kun hän suuntasi oikeustaloon perjantaiaamuna

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (33) Vasquez Depp kuuntelee Fairfax County Circuit Courthousen oikeussalissa Fairfaxissa, Virginiassa, Yhdysvalloissa, 23. toukokuuta 2022

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (34) Depp halaa asianajaja Camille Vasquezia oikeussalissa Fairfax County Circuit Courthousessa Fairfaxissa, Va., tiistaina 17. toukokuuta 2022

14:57

Vasquez sanoi, että Heardin kuvaus "sankarillisesta, joka selviytyi brutaalista hyväksikäytöstä" oikeudenkäynnin aikana oli "elämän esitys".

Vasquez maalasi tuomaristolle kuvan siitä, kuinka Heard esitti pahoinpidellyn naisen kuvan ja järjesti tapahtumapaikan oikeustalon ulkopuolelle kuusi vuotta sitten sinä päivänä, jolloin hän haki lähestymiskieltoa, ja paparazzit vangitsivat kuvan Heardista mustelmilla. .

"Kuvat vangitsivat sen, mitä hän halusi heidän näkevän: kuvan pahoinpidellystä naisesta", Vasquez sanoi. – Paparazzit eivät tienneet, että hänen kasvoilleen ilmestyi mystisesti kuusi päivää herra Deppin näkemisen jälkeen. Se oli valhetta. Hän tiesi sen. Herra Depp tiesi sen. Ja useat todistajat, joilta kuulit, tiesivät sen.

Vasquez väitti, että se olisi Depp, joka yrittää lähteä lieventääkseen väitteitään.

"Kuulit myös ylivoimaisia ​​todisteita herra Deppiltä ja ihmisiltä, ​​jotka olivat hänen ja Ms Heardin ympärillä suhteen aikana, että herra Depp kärsi jatkuvasta sanallisesta ja fyysisesta pahoinpitelystä neiti Heardin käsissä."

Vasquez soittaa äänitallenteen, jossa Heard myöntää lyöneensä Deppiä.

MuttaVasquez huomautti, että "Se mitä et kuullut yhdessäkään kuulemassasi nauhoituksessa tässä tapauksessa... on, että herra Depp myönsi koskaan lyöneensä, lyönneensä tai potkineensa neiti Heardia. Et kuullut sitä. Sitä ei ole olemassa. Se ei tapahtunut.'

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (35) Johnny Deppin asianajaja Camille Vasquez pitää päätöspuheenvuorot Fairfax County Circuit Courthousessa Fairfaxissa, Virginiassa, USA:ssa 27. toukokuuta 2022. Depp haastoi ex-vaimonsa Amber Heardin kunnianloukkauksesta Fairfax County Circuit Courtissa sen jälkeen, kun tämä kirjoitti vastalauseen Washington Post vuonna 2018 viittasi itseensä "perheväkivaltaa edustavaksi julkisuuden henkilöksi". EPA/STEVE HELBER / POOL

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (36)

14:31

Camille Vasquez aloittaa loppukeskustelun Deppin joukkueen puolesta

Johnny Deppin asianajaja Camille Vasquez aloittaa loppukeskustelun Deppin tiimin puolesta.

Hän siirtää tuomariston takaisin 27. toukokuuta 2016, tasan kuusi vuotta sitten tänään, jolloin Heard haki TRO:ta.

"Tänään, 27. toukokuuta 2022, tasan kuusi vuotta myöhemmin, pyydämme teitä antamaan herra Deppille hänen elämänsä takaisin kertomalla maailmalle, että herra Depp ei ole pahoinpitely. Neiti Heard sanoi olevansa ja pitää rouva Heardia vastuussa hänestä valheita", Vasquez sanoi tuomaristolle.

Hän muistutti heitä, että heille on "on uskottu vakava tehtävä".

"Tässä oikeudenkäynnissä on vaakalaudalla miehen hyvä nimi", Vasquez sanoi. "Ja vielä enemmän, tässä oikeudenkäynnissä on vaakalaudalla miehen henki, elämä, jonka hän menetti, kun häntä syytettiin hirvittävästä rikoksesta."

Vasquez soitti äänitallenteita Heardista saadakseen kotiin hänen väitteensä, että Heard oli hyväksikäyttäjä eikä Depp.

"Tässä oikeussalissa on hyväksikäyttäjä, mutta hän ei ole herra Depp", Vasquez sanoi. "Tässä oikeussalissa on perheväkivallan uhri, mutta se ei ole Miss Heard."

14:25

Tuomari toteaa, että jotta tuomaristo voisi tehdä Heardille suotuisan tuomion, heidän on päätettävä, että Waldmanin lausunnot tehtiin todellisella pahalla

Tuomari Azcarate kertoi valamiehistöille, että jotta tuomaristo voisi tehdä Heardille suotuisan tuomion, heidän on päätettävä, että Adam Waldmanin lausunnot tehtiin todellisella pahalla.

Todellinen pahuus on sen tietämistä, että jokin on väärää; puhuminen piittaamatta väitteen totuudesta tai valheellisuudesta.

Heardin 100 miljoonan dollarin vastakanne keskittyy hänen väitteeseensä, että Depp ja hänen entinen asianajajansa Adam Waldman herjasivat häntä useissa lausunnoissa lehdistölle sen jälkeen, kun hän julkaisi vuoden 2018 väitteen Deppin kanteen ytimessä.

Näissä lausunnoissa Waldman kutsui Heardin väitteitä perheväkivallasta "huijaukseksi" ja "väijykseksi", jonka Aquaman-näyttelijä ja hänen ystävänsä olivat järjestäneet.

Tuomari Azcarate myös valamiehistön on luettava koko op-ed, eivätkä he saa tarttua yhteenkään sanaan, lauseeseen tai kuvaan.

Voidakseen asettua Deppin puolelle näissä kysymyksissä valamiehistön on todettava, että Heard toimi tietäen, että lausunto oli väärä tai tahallinen totuuden piittaamattomuus.

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (37) Amber Heard puhuu lakitiimilleen Fairfax County Circuit Courthousen oikeussalissa Fairfaxissa, Va., maanantaina 27. toukokuuta 2022. Näyttelijä Johnny Depp haastoi ex-vaimonsa Amber Heardin kunnianloukkauksesta Fairfax County Circuit Courtissa sen jälkeen kun tämä oli kirjoittanut The Washington Postissa vuonna 2018 julkaistu artikkeli, jossa hän kutsui itseään "julkisuuden henkilöksi, joka edustaa perheväkivaltaa". (AP Photo / Steve Helber, Pool)

14:12

Tuomari toteaa, että valamiehistön nimet sinetöidään vuodeksi "tämän tapauksen korkean profiilin vuoksi"

Piirituomioistuimen tuomari Penney Azcarate antoi valamiehistön ohjeet perjantaiaamuna ennen päätöspuheita.

"Hyvät tuomariston naiset ja herrat, olette nyt kuulleet kaikki väitteet tässä tapauksessa", hän sanoi.

Hän lisäsi, että kopio ohjeista sallitaan neuvotteluhuoneen sisällä valamiehistön kanssa.

Tuomari Azcarate totesi, että valamiehistön nimet sinetöidään vuodeksi "tämän tapauksen korkean profiilin vuoksi".

JOHNNY DEPP vs. AMBER HEARD TRIAL LIVE: Tuomariston käsittely alkaa (38) Tuomari Penney Azcarate näyttää ohjeet tuomaristolle Fairfax County Circuit Courthousessa Fairfaxissa, Va., maanantaina 27. toukokuuta 2022. Näyttelijä Johnny Depp haastoi ex-vaimonsa Amber Heardin kunnianloukkauksesta Fairfax County Circuit Courtissa sen jälkeen kun tämä oli kirjoittanut valituksen ed. artikkeli The Washington Postissa vuonna 2018, jossa hän kutsui itseään "julkisuuden henkilöksi, joka edustaa perheväkivaltaa". (AP Photo / Steve Helber, Pool)

14:02

Kannustavat fanit tervehtivät Johnny Deppiä viimeisenä oikeudenkäyntipäivänä

Johnny Depp saapui Fairfaxin piirikunnan oikeustaloon perjantaina viimeistä oikeudenkäyntipäivää varten, ja häntä tervehti joukko hurraavia faneja.

Tuomaristo kuulee tänään molempien osapuolten loppupuheenvuorot. Tuomariston käsittelyn odotetaan alkavan myöhemmin tänään ja kestävän ensi viikolla.

KATSO: Johnny Depp saapuu viimeisenä oikeudenkäyntipäivänä joukolle kannustavia faneja.#Johnny Deppv#Amber Heard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/wQK1qX56Kr

- Cathy Russon (@cathyrusson)27. toukokuuta 2022

13:55

MUISTUTUS: Kuinka katsoa suoraa lähetystä Johnny Depp vs Amber Heard -oikeudenkäynnistä

Johnny Depp vs Amber Heard -oikeudenkäynti lähetetään suorana lähetyksenä DailyMail.comin kotisivulla.

Oikeudenkäynnin odotetaan alkavan klo 9.00 ET. Oikeudenkäynti tapahtuu Fairfax Countyn oikeustalossa Fairfaxissa, Virginiassa.

Kummallakin osapuolella on kaksi tuntia aikaa esittää loppupuheenvuorot.

Tuomariston odotetaan aloittavan käsittelyn myöhemmin tänään iltapäivällä.

13:54

Loppuargumentit alkavat

Johnny Depp vs. Amber Heard on 24. päivä.

Loppupuheenvuorot on asetettu alkamaan klo 9.00 ET.

Kuuden viikon dramaattisen todistuksen jälkeen korkean profiilin kunnianloukkaustapauksessa valamiehistön odotetaan aloittavan käsittelyn myöhemmin tänä iltapäivänä.

Kummallakin osapuolella on kaksi tuntia aikaa tehdä yhteenveto tapauksestaan ​​oikeudenkäynnissä, joka on herättänyt suurta kiinnostusta ja on vain saanut vauhtia, kun fanit ovat panostaneet sosiaalisessa mediassa ja asettuneet yön yli halutuille oikeussaleille.

Depp haastaa Heardin 50 miljoonan dollarin oikeuteen Virginian Fairfax County Circuit Courtissa joulukuussa 2018 tekemässään väitteessä, jonka hän kirjoitti The Washington Postissa ja kuvailee itseään "julkisuuden henkilöksi, joka edustaa perheväkivaltaa".

Hänen asianajajiensa mukaan artikkeli loukkasi häntä, vaikka siinä ei koskaan mainittu hänen nimeään.

Heard nosti 100 miljoonan dollarin vastakanteen Deppiä vastaan ​​sen jälkeen, kun hänen asianajajansa kutsui Deppiä syytöksiksi huijaukseksi.

Depp sanoo, ettei hän koskaan lyönyt Heardia ja että hän keksi hyväksikäyttösyytökset saadakseen etua avioeromenettelyssä.

Heard todisti yli tusinasta fyysisen ja seksuaalisen väkivallan jaksosta, jotka hän sanoi Deppin aiheuttaneen hänelle.

Seuraa DailyMail.com-sivustoa saadaksesi live-päivityksiä koko päivän.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated: 08/12/2023

Views: 5934

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.